BRALEC POROČEVALEC

FOTO: Ne nasedajte: prodaja mercedesa, ki mu je zbil 150 tisoč kilometrov

Zbijanje oziroma vrtenje kilometrov nazaj je med prodajalci pogosto, zato nujno preverite zgodovina avtomobila, ki ga želite kupiti.
Fotografija: Avtomobil s sumljivo zgodovino, ki se prodaja. FOTO: Oglas na Avto.net
Odpri galerijo
Avtomobil s sumljivo zgodovino, ki se prodaja. FOTO: Oglas na Avto.net

LJUBLJANA – Bralec Primož nas je opozoril na oglas za prodajo avtomobila na spletnem portalu Avto.net. Eleganten črn coupe mercedes letnik 2010 z 225 konji pod pokrovom motorja se prodaja za 14.900 evrov. Prodajalec je dodal še, da je dobro ohranjen, ima 19-colske pnevmatike, prvi dve blazini in amortizerji so novi.

Vozilo naj bi imelo za seboj 158 tisoč kilometrov, a se je ta navedba v oglasu izkazala za laž. »Po VIN-številki je imel avto leta 2016 293.665 prevoženih kilometrov, zdaj se pa prodaja s 158.000 kilometri. Zakonodaja pa še kar ne kaznuje takih barabij,« je pristavil naš bralec, ki je debato o avtomobilu zasledil na enem izmed forumov.

Uporabnik foruma je tam zapisal, da je na ogled avtomobila v Ljubljani poslal očeta. Ta je bil z videnim zadovoljen, ko pa so preverili VIN-številko avtomobila, se je izkazal tisti rek, da če je nekaj videti predobro, tudi res je predobro, da bi bilo res.



...
...


Številka VIN razkriva, da je imel leta 2016 avtomobil skoraj še enkrat več prevoženih kilometrov, kot se zdaj oglašuje. FOTO: bralec Primož
Številka VIN razkriva, da je imel leta 2016 avtomobil skoraj še enkrat več prevoženih kilometrov, kot se zdaj oglašuje. FOTO: bralec Primož





 

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali video.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije