STRAŠNE NAPOVEDI

Trdi, da je popotnik skozi čas iz leta 2671: Leto 2024 bo najslabše v zgodovini

Januarja bomo v Amazoniji odkrili kristal, zaradi katerega bodo ljudje nesmrtni. Kdor se dotakne tega kristala, bo sčasoma izgubil vsa čustva, trdi ta samooklicani popotnik skozi čas ...
Fotografija: V začetku leta bo najdeno izgubljeno mesto Atlantis. FOTO: Shutterstock 
Odpri galerijo
V začetku leta bo najdeno izgubljeno mesto Atlantis. FOTO: Shutterstock 

Leto 2024 bo eno najbolj norih v zgodovini človeštva. Zapomnili si ga bomo po nevihtah in naravnih katastrofah, ki bodo najhujše v naši zgodovini. Na te dogodke se morate pripraviti, pravi Eno Alaric, ki na tiktoku trdi, da je popotnik skozi čas iz leta 2671.

Vse njegove objave na tem družbenem omrežju imajo več sto tisoč ogledov, nekatere celo več milijonov.

Večina njegovih sledilcev in oboževalcev priznava, da v njegove apokaliptične napovedi sploh ne verjame, a jih tovrstne vsebine zabavajo, zato se k njim vedno znova vračajo. 

Vendar je bilo le nekaj uporabnikov tiktoka v resnici zaskrbljenih zaradi njegovih napovedi.

Januarja bomo v Amazoniji odkrili kristal, zaradi katerega postanejo ljudje nesmrtni. FOTO: Shutterstock 
Januarja bomo v Amazoniji odkrili kristal, zaradi katerega postanejo ljudje nesmrtni. FOTO: Shutterstock 

Kaj je Alaric napovedal za bližnjo prihodnost?

»V začetku leta bo najdeno izgubljeno mesto Atlantis. Začela se bo vojna, vrsta, ki živi spodaj, bo napadla potapljače, ko se ji bodo približali. Januarja bomo v Amazoniji odkrili kristal, zaradi katerega postanejo ljudje nesmrtni. Kdor koli se dotakne tega kristala, bo sčasoma izgubil vsa čustva, a postal nesmrten. Izginil bo šele, ko bo izginilo vesolje,« trdi Alaric.

image_alt
Trdi, da je popotnik skozi čas iz leta 2198: Prihajajo potresi in cunamiji, pripravite se na nezemljane ...

image_alt
Trdi, da je časovni popotnik iz leta 2609, njegove napovedi so katastrofalne

Vendar se ni ustavil. Po njegovih besedah ​​se bo človeštvo leta 2024 srečalo z različnimi nepričakovanimi stvarmi in dogodki:

»Piramide skrivajo skrivnost. Kamen, ki ga najdemo v njih, nam daje možnost pogleda v preteklost in v prihodnost. Pod zemeljskim površjem se skrivajo civilizacije, ki so naprednejše od nas. Obstaja tudi portal, ki vodi v druge dimenzije, Elon Musk stoji za misijo, ki jih bo odkrila,« pravi ta samooklicani popotnik skozi čas.

Na koncu je vse opozoril, naj se pripravijo na apokaliptične dogodke.

»Letošnje leto 2024 bo glede neviht najslabše v zgodovini. Tornado bo šel skozi Teksas in za seboj pustil ogromno uničenje. Nad ZDA se razvija peščeni vihar, ki bo trajal več mesecev, prihaja pa potres z magnitudo 9,8. Povzročil bo cunami, ki bo uničil vse, česar potres ni,« napoveduje Alaric.

Sledilci njegove objave radi spremljajo in jih tudi komentirajo. »Človek vsak teden izda novo katastrofo, a se ta ne zgodi, a vseeno komaj čakam na nov video,« je priznal eden od njegovih sledilcev, poroča 24sata.hr.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije