TIKTOK

Trdi, da je popotnik skozi čas iz leta 2198: Prihajajo potresi in cunamiji, pripravite se na nezemljane ...

Večina njegovih sledilcev je priznala, da te videe gledajo, ker se jim zdijo zabavni, ne pa verodostojni oziroma resnični.
Fotografija: FOTO: Grandfailure Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Grandfailure Getty Images/istockphoto

Ljudje bodo na Marsu živeli do leta 2100, kmalu nas bodo obiskali vesoljci, čakajo nas številne naravne katastrofe, na svojem TikTok profilu napoveduje uporabnik s pomenljivim imenom Timetravelexplore, ki se, kot je razvidno iz imena, razglaša za popotnika skozi čas iz leta 2198.

S svojimi videoposnetki, ki napovedujejo dogajanje na TikToku, je zbral več sto tisoč ogledov, v novih objavah pa je opozoril na različne stvari, ki nas čakajo v prihodnosti ... »Leta 2047 bomo odkrili bitje, ki smo ga imeli za mitološko. Nezemljani nas bodo prvič obiskali leta 2026, nato pa še leta 2042. Evropo in ZDA bodo leta 2024 prizadeli strašni potresi, v tem stoletju pa bodo v Atlantskem oceanu zabeležili valove visoke 240 metrov. Cunami bo,« pripoveduje v svojih posnetkih.

Vse napovedi le niso črnoglede

Vendar pri njegovih napovedih le ni vse tako 'črno'. V svojih objavah trdi, da bomo v dveh letih bomo že uživali v letečih avtomobilih. Večina njegovih sledilcev je priznala, da te videe gledajo, ker se jim zdijo zabavni, ne pa verodostojni oziroma resnični. Nekaj  jih le priznava, da jim ni vseeno. »Koncept potovanja skozi čas opisujemo kot nemogoč, o njem pa vemo zelo malo,« je naprimer zapisal nek sledilec, na kar so mu drugi odgovorili, da je to zato, ker je potovanje skozi čas nemogoče.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije