Škandal v cerkvi: mladenka namesto »da« brala esemese zaročenca in ljubice

Teden pred poroko je izvedela, da njen partner živi dvojno življenje.
Fotografija: Pred vsemi v cekrvi je odpovedala poroko. FOTO: Poroka
Odpri galerijo
Pred vsemi v cekrvi je odpovedala poroko. FOTO: Poroka

Mlad par bi se moral poročiti te dni, a se to ni zgodilo, saj je dekle tik poroko doživelo šok. S prijateljicami se je odpravila na zadnjo zabavo v samskem stanu, ko je začela prejemati SMS-sporočila. Mislila je, da ji kdo pošilja čestitke, a ko je pogledala na telefon, je bila presenečena.

Sporočila z neznane številke so bila pogovori med neko žensko in moškim. »Ta vikend, ti in jaz!« »Tvoje telo je popolno in kako ga znaš uporabljati. Želel bi, da bi to počelo tudi moje dekle.« Poleg tega ji je nekdo napisal: »Jaz se ne bi poročila z njim. Pa ti?« Neznanka je poslala tudi fotografije njenega zaročenca in sebe.

Bodoča nevesta je povedala, da je takoj vedela, da je vse resnica … Prijateljice so ji dejale, naj poroko odpove, a je rekla, da je ne bo. Želela se je maščevati. Odšla je na poroko, tam pa ni izrekla »da«, za vedno tvoja, pač pa je v roke vzela telefon in prebrala določena sporočila. Zaročenec ji ga je besno želel vzeti, a se ni dala. Še naprej je brala sporočila med moškim in ljubico. Moški je jezen zapustil cerkev, ona pa se je vsem prisotnim zahvalila in dejala: »Poroke ne bo. Zdi se, da on ni tak, kot smo mislili, da je.«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije