MU VERJAMETE?

Resnični nezemljani v Las Vegasu: »Ko ga enkrat vidite, tega ne morete zanikati,« trdi strokovnjak

Strokovnjak je zatrdil, da so viralni posnetki NLP-ja, ki so posneli »demonsko bitje« in pristanek na nekem dvorišču, pristni.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Rastan Getty Images
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Rastan Getty Images

17-letni Angel Kenmore je poklical 911, potem ko je na vrtu svoje družine opazil vesoljca, strokovnjak pa ga je po večmesečni analizi posnetkov podprl.

Konec lanskega leta je svet šokiral najstnik, ko je v Las Vegasu zagledal nekaj, kar je opisal kot »100-odstotno nečloveška bitja«.

Na prizorišče so bili poslani policisti policijske uprave Metro Las Vegas in posnetki telesne kamere so pokazali nenavadno modrozeleno svetlobno kroglo, ki je švigala po nočnem nebu. Policija je prejela drugi klic 39 minut po prvem, pri čemer je drugi stanovalec trdil, da sta na njegovem vrtu dve neznani bitji.

image_alt
Posneli skrivnostni predmet, kako leti v vulkan! »Tega zagotovo ni ustvaril človek« (VIDEO)

Angel je takrat opisal strašen prizor: »Bili smo na dvorišču, nato pa smo videli, kako je padla velika luč od nikoder. V bistvu se je nekaj zrušilo na dvorišče. Par sekund kasneje sem pred seboj zagledal velikansko bitje.«

»Gibalo se je in dihalo. Bilo je jezno, kot da bi hotelo nekaj narediti, ko me je videlo.« Bitje naj bi renčalo »kot pes«.

Strokovnjak je posnetek potrdil

V pogovoru za NewsNation je veteran na področju kriminalistike, ki je gledal in preučeval videoposnetek, zatrdil, da je posnetek resničen in da dejansko prikazuje ne enega, ampak dva nezemljana na vrtu.

Scott Roder je dejal: »Ko ga enkrat vidite, ne morete zanikati – posnetek ni prirejen. To je izvirni video. Poskušali smo ga razkrinkati, če bi ujeli na videoposnetku kaj dodanega. Vsi naši rezultati so potrdili, da je verodostojen.«

Roder je uporabil programsko opremo za sledenje gibanja, ki mu je pomagala pri preiskavi, in ugotovil, da sta na posnetku dva vesoljca. Sprva so mislili, da je druga figura le senca svetilke, ki jo je uporabil družinski član, a je Roder trdno prepričan, da ni tako.

»Ne razumem, kako bi lahko senca lebdela nad ograjo. Ne verjamem tega, to nima smisla. Uporabili smo vektorsko gibanje, točke v prostoru, nato pa to pritrdili na figuro v ozadju, da bi pokazali, da gibanje sence odraža gibanje telesa, ki je pritrjeno na glavo,« je pojasnil.

image_alt
»Sem popotnik skozi čas. Ljudje bodo izgubili razum, prihajajo potresi, neurja, a tudi nezemljani ...«

»Ne verjamemo, da gre za lebdečo glavo. Menimo, da je pritrjena na telo. In gibanje te glave od desne proti levi je skladno z gibanjem, ki ga vidimo med letvicami ograje.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije