LJUBKO ALI PAČ NE?

Neznanec ženskam pušča sporočila, širi se panika

Pod vsa sporočila je podpisan isti človek, kar so ženske ugotovile šele po tem, ko je ena od njih na družbenem omrežju delila objavo pisma.
Fotografija: Številne ženske so bile prejemnice podobnega pisma. FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Številne ženske so bile prejemnice podobnega pisma. FOTO: Facebook, posnetek zaslona

Čeprav je ljubezensko pismo najpogosteje lepa gesta, tega ni mogoče trditi za sporočila, ki jih ženske v okrožju Newark v Delawaru dobivajo na vetrobranskih steklih svojih avtomobilov.

Pod vsa sporočila je podpisan isti človek, kar so ženske ugotovile šele po tem, ko je ena od njih na družbenem omrežju delila objavo pisma, ki ga je na avtu opazila, ko se je vrnila iz bližnje lokalne trgovine, piše News.com.au.

Brianna Medley je na facebooku objavila fotografijo ljubezenskega pisma, ki naj bi ga napisal neznani Alex. Na koncu sporočila je naslovnici zapisal tudi svojo telefonsko številko. »Živijo, videl sem te, ko si parkirala avtomobil, in menim, da si zelo ljubka. Nisem prepričan, ali si zasedena, a bi si morda lahko vseeno dopisovala,« je zapisal.



Brianna je z objavo na facebooku želela posvariti ženske v njenem okrožju, naj bodo previdne, saj »da v mestu Newark obstaja človek, ki hodi naokrog in ženskam na avtomobilu zatika sporočila«.

»Vozi rdeči avto s štirimi vrati, sporočilo pa me je pričakalo pred trgovino že ob 7. uri zjutraj. Prijateljico Raven je podobno sporočilo čakalo na parkirišču pred telovadnico,« je zapisano v Briannini objavi.



Meščani so zgroženi. Med komentarji sta se pojavili še dve objavi fotografije s podobnimi pismi. Nekaj žensk je napisalo, da so jih sporočila čakala po tem, ko so končale vadbo, medtem ko so jih druge našle na svojih avtomobilih na parkirišču pred trgovino, v kateri je bila tudi Brianna.



»Pred enim mesecem sem dobila sporočilo na avtomobilu. In to ravno takrat, ko se s fantom prvič nisva peljala skupaj v službo,« je napisala ena od deklet. Druga od njih je trdila, da avtor pisem zagotovo sedi v avtomobilih in opazuje reakcijo žensk po prebranem sporočilu.



Nekatere od njih so poskušale tudi poklicati na številko, ki jo je avtor pripisal, a je bil uporabnik nedostopen ali pa je imel ugasnjen telefon.

Iz policijske postaje so ženskam sporočili, naj bodo previdne, čeprav v sporočilih ni očitnih znakov kaznivega dejanja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije