KILOGRAMI

27-letnik išče ženo: edini pogoj vas bo presenetil

Njegova idealna ženska mora imeti najmanj sto kilogramov. Ko ga boste videli, vam bo jasno, zakaj.
Fotografija: Arbab Khizer Hayat znan kot Pakistanski Hulk. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Arbab Khizer Hayat znan kot Pakistanski Hulk. FOTO: Facebook

Bodibilder znan kot Pakistanski Hulk je objavil, da išče žensko, edini pogoj pa je, da je težja od sto kilogramov. Zakaj? Arbab Khizer Hayat (27) ima namreč okoli 450 kilogramov, zato je prepričan, da ženska, ki je lažja od sto kilogramov, na sebi ne bi prenesla njegove teže. Kot pravi, se boji, da bi svojo bodočo ženo zdrobil.

Po pisanju Daily Maila je doslej zavrnil že tristo žensk, ker so bile predrobne.

»Želel bi spoznati žensko, ki je težka najmanj sto kilogramov in visoka najmanj 190 centimetrov,  da bi bila lep par,« je pojasnil.



Dodal je, da bi potencialna kandidatka morala tako kot on dvigovati uteži, da je ne bi poškodoval. »Rabim žensko, ki dviguje uteži, da je ne poškodujem. Vse ženske, ki so se doslej želele poročiti z mano, so bile predrobne. Starši me preganjajo, naj se poročim, ker si želijo vnukov, jaz pa ne najdem prave partnerice. Obupujem. Zadnjih sedem let že iščem pravo ljubezen. Spoznal sem na stotine žensk, a so imele vse neko povprečno težo,« je potožil 27-letnik.

Hayat pravi, da se njegov dan začne z obilnim zajtrkom, ki ga sestavlja 36 jajc. Čez dan zaužije še tri kilograme mesa in spije okoli pet litrov mleka. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije