IZVIRNO

Aleksandru stanovanje prodaja kar Tarantino

Rus iz Čeljabinska prodaja svoj dom, v oglas je umestil slavnega režiserja. Tarantinova podoba je pritegnila številne, a še nihče ni zainteresiran za nakup.
Fotografija: Tarantino nevede pomaga prodajati stanovanje.
Odpri galerijo
Tarantino nevede pomaga prodajati stanovanje.

Le kdo se ne bi branil pomoči znane osebnosti pri ustvarjanju oglasa za prodajo nepremičnine! Tudi Aleksander Kainov iz ruskega Čeljabinska, ki je sklenil prodati svoje trisobno stanovanje, bi se vsekakor razveselil zvezdniške pomoči – a le kako?
 

Režiser priskoči na pomoč


Nemogoče je mogoče, si je rekel in izkoristil prednosti sodobne tehnologije. Svoj oglas je tako dopolnil s podobami Quentina Tarantina, enega najbolj vročih filmskih ustvarjalcev ta hip, podobe pa so hitro zakrožile po svetu in požele veliko navdušenja.
Bo 67 kvadratov kupil kar režiser sam?
Bo 67 kvadratov kupil kar režiser sam?

Kdor je kliknil na Aleksandrov oglas, je gotovo najprej izbuljil oči, da bi ugotovil, ali gre za šalo ali zares, toda obdelava fotografij je tako prepričljiva, da je sprva resnično videti, da si ikonični režiser z zanimanjem ogleduje trisobno stanovanje. Morda za prizorišče novega filma ali kar tako, kdo ve, Tarantinovi domišljiji, to vemo, ni videti konca, morda bo svojo kariero, v kateri namerava posneti deset izvirnih filmov, sklenil kar v Čeljabinsku!

Pozorno oko je kmalu opazilo, da gre za potegavščino, ki je Aleksandru seveda ni zameril nihče, žal pa ni nihče niti pokazal zanimanja za nakup stanovanja. So pa številni pospremili zanimivo ponudbo z izvirnimi komentarji, denimo, mnogi bi ga kupili, a le z zanimivim obiskovalcem vred.


Toda avtor oglasa je kljub temu zadovoljen, prepričan je, da mu je Tarantino pomagal pritegniti pozornost, saj dober (o)glas seže v deveto vas in se bo kupec našel slej ko prej. Še mi pomagajmo Aleksandru, stanovanje meri 67 kvadratnih metrov, vaše pa je lahko za 30.000 evrov. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije