TOMISLAV LOBODA

Znani Slovenec z velikimi skrbmi: njegova Ksenija je padla z motorja

Njegova žena je doživela hudo nesrečo. 
Fotografija: Zlatar komaj čaka, da bo njegova draga okrevala.
Odpri galerijo
Zlatar komaj čaka, da bo njegova draga okrevala.

Zlatar Tomislav Loboda je ljubljanska legenda, ki je ne ugonobi nobena preizkušnja. V preteklem desetletju je ljubil kar nekaj žensk in si z nekaterimi ustvaril družino.

Zadnjih šest let pa 83-letnemu možakarju dela družbo svetlolasa žena Ksenija, ki je pol stoletja mlajša od njega. Stala mu je ob strani, ko je pri osemdesetih zaradi težav s srcem njegovo življenje viselo na nitki, podpirala ga je tudi, ko je prodal hišo in jima kupil stanovanje.
Zlatar Tomislav Loboda ima te dni hude skrbi zaradi žene Ksenije.
Zlatar Tomislav Loboda ima te dni hude skrbi zaradi žene Ksenije.

Nedavno pa je bil on čisto iz sebe od skrbi zanjo. Mlada in vihrava svetlolaska, ki obožuje motorje in veter v laseh, je doživela nesrečo, v kateri se je precej poškodovala. Zdaj on skrbi zanjo in jo razvaja, hkrati pa še vedno vsak dan dela v zlatarni in prav nič ne tarna o tegobah, ki ga pestijo na stara leta. Eden izmed precejšnjih zalogajev zanj je bila računalniška blagajna, ki mu je povzročila kar nekaj sivih las. Prej mu je pri teh stvareh pomagala Ksenija, zato zdaj komaj čaka, da bo toliko okrevala, da ju bomo spet videvali skupaj na Kongresnem trgu in okoliških ulicah v središču prestolnice. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije