PREDSEDNIK

Utrujeni Pahor: poglejte kako počiva v službi

Predsednik države si je vzel čas za počitek. 
Fotografija: Ob trdem delu si gospod predsednik rad privošči odmor.
Odpri galerijo
Ob trdem delu si gospod predsednik rad privošči odmor.

Predsednik republike je očitno zelo utrujen od dogajanja v državi. Nenehne poti in poziranje na občinskih in športnih prireditvah, ki jih rad počasti s svojim obiskom, so ga namreč povsem izčrpali.
Ob trdem delu si gospod predsednik rad privošči odmor.
Ob trdem delu si gospod predsednik rad privošči odmor.

»Mnogi si tako predstavljate moje delo. In sem ter tja tako tudi je,« je priznal s fotografijo na instagramu, kjer rad vrže kost svojim sledilcem. In tudi tokrat so se odzvali. Medtem ko so nekateri počitek sredi predsedniške palače označili za 'prepotenten' in ga opozorili, da takšna fotografija ni dobra za njegov imidž, ga drugi hvalijo, da je vsaj iskren in prizna, da si je privoščil odmor.


No, najbolj pa je ganil eno od oboževalk, ki se je povabila zraven in ga nagovorila, ali bi lahko v času njegove 'pavze' naslednjič delila udoben dvosed.

»Saj bi vas jaz povabila k sebi v Vrtojbo, če bi vedela, kdaj pridete k mami Ivi na obisk, ampak nimam tako čudovitega dvoseda,« je hudomušno zapisala. Mi pa že ugibamo, ali bo počitek na kavču postal tak hit med državljani kot pred leti zasanjano 'borutanje' na stopnicah.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije