MYCHI

Sporočilo ob koncu tedna …

Objavljeno 19. september 2020 18.00 | Posodobljeno 18. september 2020 20.42 | Piše: Shana Flogie, WWW.MYCHI.SI

Izčistite vsa čustva in se zavestno ter prisotno soočite s svojimi odzivi. Ko boste notranje v miru s sabo, lahko sledi naslednji korak in tretja faza ...Osvoboditev.

 Shana Flogie
Vstopamo v ciklus umiranja. Vse v življenju ima začetek in konec. Pred vami je čas čiščenja – stari deli vas morajo umreti, čas je, da zgradite novo podobo. Morda vam bo hudo, morda boste jezni ali prestrašeni, polni vprašanj, na katera nimate odgovorov.

Dovolite si občutiti vsa ta čustva, kajti to obdobje vam prinaša polno novih priložnosti. Jezdite na valovih v novo obdobje življenja, avanture vas čakajo. Če je prvi val spremembe aktiviral pospešeno čiščenje v prijateljskih odnosih, vam je hkrati nekako prinesel preteklost v sedanjost. Vse ljudi in odnose iz preteklosti ste si lahko ponovno ogledali in morda spoznali, da je čas, da morate preprosto naprej. In to drugače, kajti zdaj stopate po svoji poti novi poti prebujeni. Ta val je bil preboj in vam je z aktivacijo procesa čiščenja na vseh ravneh prinesel soočanje s starimi vzorci, dejanji, z vašimi odzivi in odnosi. Vse preživeto je zdaj, ob drugi aktivaciji te spremembe, potisnjeno v fazo umiranja. To je pomembna faza, ki sledi kot vmesni čas med začetkom in koncem. Izjemno pomembna je, saj kaže, kako se bodo stvari postavile, kako se bodo zaključile in obratno.

Zapomnite si, če zdaj ne boste zaključili določenih odnosov, projektov in načinov delovanja ter se soočili z vsem, kar morate trenutno spremeniti, odpustiti in preoblikovati, potem sestopate nazaj v staro matrico in boste na drugem nivoju imeli veliko težje preizkušnje in lekcije, ki vam lahko posledično sledijo. Preden greste v novo fazo, je pomemben vidik umiranja. Ta je povezan s časom, ki je potreben, da se stvari zaključijo na vseh ravneh, da ozavestite vse, kar je potrebno v dani situaciji, in pri tem izčistite vsa čustva in se zavestno ter prisotno soočite s svojimi odzivi. Ko boste notranje v miru s sabo, lahko sledi naslednji korak in tretja faza … Osvoboditev.
Deli s prijatelji