SLOVO

Slavko Bobovnik odhaja v pokoj

Legendarni voditelj nam je zaupal, da v kratkem odhaja v 'penzijo'. Kot upokojenec ne bo ribaril, se pa namerava izpopolniti v kuhanju tipične koroške jedi.
Fotografija: Korošec se je vsa leta vozil v lLubljano v služo iz domačih Radelj. FOTO:arhiv Delo, Roman Šipič, Mediaspeed
Odpri galerijo
Korošec se je vsa leta vozil v lLubljano v služo iz domačih Radelj. FOTO:arhiv Delo, Roman Šipič, Mediaspeed

»Ta je zadnja,« je s šarmantnim baritonom zamrmral skozi sive brke, ki so njegov zaščitni znak, ta teden, ko je prejel še eno od mnogih priznanj za svoje odlično delo, nagrado za najbolj zaupanja vrednega televizijskega voditelja. Z že petim kipcem trusted brand se velikan slovenske televizije, novinar z veliko začetnico Slavko Bobovnik po 40 letih dela, poslavlja s televizijskih zaslonov.

Nenadomestljiv

Že s svojo poudarjeno moško podobo daje vtis zaupanja. Najbrž so mu tudi zaradi moške energije, ki jo oddaja, gledalke toliko let verjele in mu ostajale naklonjene. Je še zadnji ostanek televizijcev stare šole, ki so jih spoštovali,ker so imeli znanje,avtoriteto in karizmo. Takih kot je on, ne delajo več in najbrž bo preteklo, kar veliko vode, preden bo nacionalki uspelo najti zamenjavo zanj – če jim bo sploh kdaj. V spominu gledalcev bo večkrat nagrajeni voditelj ostal kot izjemna televizijska osebnost.
 

Več preberite v aktualni številki revije Suzy.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije