NEGA

Lepotne skrivnosti Meghan Markle

Morda res še ne obvlada strogih pravil kraljeve etikete vedenja in oblačenja, a kar se tiče ličenja, nevesta leta ne dela nobenih napak. Kako neguje in poudarja svojo lepoto, da je pri 36 letih videti kot 25-letnica?
Fotografija: Meghan Markle. FOTO: Profimedia
Odpri galerijo
Meghan Markle. FOTO: Profimedia

Podlaga, bleščilo, rdečilo

Tudi prej, še preden se je znašla pod drobnogledom britanskega dvora, Meghan ni nikoli pretiravala z dekorativno kozmetiko, pač pa je z ličili vselej zgolj poudarjala naravno lepoto. Mladosten videz ustvari z rahlo sijočo podlago, rdečilom ali bleščilom za ustnice kožne barve in rdečilom za lica, ki ga nanese tako malo, da se ga komaj opazi. Najljubša znamka dekorativne kozmetike bodoče princese je RMS Beauty.

Preprosta pričeska

Meghan nosi lase spuščene ali pa spete v neurejeno figo, ki deluje zelo elegantno. Tudi kadar ji pričesko urejajo drugi, ne komplicira. Kadar želi lase nekoliko poživiti in jih narediti na videz bolj goste, sprej nanese tako, da se nagne naprej in ga poprši po spodnji plasti las. Za nego las uporablja Kerastasé Oleo Relax, ki ga ima na svoji kopalniški polički tudi Kate Middleton.

Ne skriva lepotnih 'napak'

Meghan je zelo ponosna na svoje pegice in za nič na svetu jih ne želi prekrivati s pudrom. Zato uporablja zračno, lahkotno podlago znamke Emporio Armani, ki ne zakrije pegic. Da je nanos bolj blag, podlago nanaša z gobico in jo s krožnimi gibi razporedi po koži. Za nego kože najraje uporablja sredstva japonske znamke Tatcha.

Trik proti utrujenemu videzu

Med napornimi urniki snemanj se je Meghan naučila lepotnega trika, ki ji bo gotovo prišel prav tudi po poroki s princem, ko bo morala biti videti popolno tudi po napornem dnevu, polnem družabnih dolžnosti. Da bi zakrila utrujenost, nanese v notranje kotičke oči osvetljevalec, kot je Yves Saint Laurentov Touche Éclat.

Obrazna telovadba

Meghan dela obrazne vaje, ki jih je pripravila Nichola Joss. Z njimi utrjuje mišice na obrazu. »Prisežem, da deluje, kakor neumno se že zdi. V dneh, ko telovadim, so moje ličnice in linija čeljusti precej bolj izrazite,« je igralka povedala pred časom.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije