NEPRIČAKOVANA NASPROTJA

Povsem jasno: lepa dekleta ljubijo barabe

Objavljeno 01. avgust 2020 19.20 | Posodobljeno 01. avgust 2020 14.48 | Piše: Lili Sorum

Nasprotja se privlačijo, pravijo. Seveda, le tako se lahko učimo. Če bi vedno ponavljali le isto, spoznavali enake ljudi, bi ostajali na mrtvi točki. Nasprotje je tisto, ki prinaša izziv, možnost rasti in pa seveda tudi veliko verjetnost, da bomo razočarani.

Lily Sorum. FOTO: Jože Suhadolnik
Mnogo izrekov imamo o nasprotjih. Morda imajo dekleta občutek, da jih bo nevaren moški zaščitil. Moški, ki ima močno partnerico, običajno velja za copato pri tistih, ki menijo, da bi ženska morala biti vodljiva in ubogljiva, pridna in pravzaprav služabnica. Zdi se, da veljajo dvojna merila za moške in ženske. A v resnici, kolikor je ljudi, toliko je različnih odnosov.

Leto 2020 je prelomno leto za odnose

V temu času nam je in nam bo še pokalo po šivih. Maske padajo, odnosi razpadajo. Marsikdo nas je in nas še bo presenetil, tudi mi sami sebe. Kaže se skrito in zakrito ter druga plat zgodbe, ki bi sicer najverjetneje ostala skrita.

Kaj prinaša poletje?

Energija števila 7, ki na nas vpliva julija, je letos v ospredje postavila pravičnost in korektnost. Razkrivale se bodo skrivnosti, prepoznavali bomo skrite dele sebe – tiste, katerih se ne dotikamo, saj so preveč boleči. Avgusta se soočamo z občutkom nemoči, zato pričakujmo izlive ega, užaljenosti in sebičnosti od ljudi, za katere bi dali roko v ogenj, da so požrtvovalni in potrpežljivi. September prinaša preobrate in najbolj intenzivno energijo letošnjega leta, zato se lahko potolažite, da poletje ne bo preveč hudo. Oktobra se obetajo največje spremembe in nihanja, zato se v tem času spočijmo, priznajmo svoja čustva in objemimo sebe in druge z ljubeznijo.
image
FOTO: Getty Images/iStockphoto
Numerologija

Numerologija je več stoletij stara veda o številkah in kaj drugega je vaš rojstni datum kot številka. Seštevek imenujemo število življenjske poti. Razkriva vaše darove in talente ter kako se ujemate s prijatelji ter poslovnimi partnerji. Spodnja razlaga velja le v 20 odstotkih za romantične odnose, saj jih v numerologiji razlaga drugo osebno število (imamo jih namreč pet).

Kdo paše skupaj?

Najbolje se med seboj razumejo 1, 5 in 8, saj gre za dinamične in samostojne energije; 2, 3, 6 in 9, ker so bolj čustvene in manj samoiniciativne, ter 4 in 7, ki jim vladata razum in racionalnost.
Katera nasprotja potrebujete in zakaj?
Število življenjske poti 1
Potrebujete energijo števila 2 in bolj umirjene ljudi, ki vas bodo opomnili, da sem ter tja potrebujete spanec in počitek. Počasnele in osebe, ki mečkajo ter ne vedo, česa si želijo, vas iritirajo in ravno tovrstne situacije se vam obetajo to poletje. Nauk: ni treba, da vse sami (hitro) postorite!
Število življenjske poti 2
Energija števila 1 in 8 vam pomaga okrepiti samozavest in zavedanje, da si zaslužite biti prvi. Radi postavljate druge pred sebe, zato poleti pričakujte situacije, v katerih se boste morali postaviti za sebe – na drugi strani bo najverjetneje nekdo, ki se ga skorajda bojite. Nauk: močni ste!
Število življenjske poti 3
Energija števila 8 in 1 je namenjena prepoznavanju lastne ustvarjalnosti, ki pa ni dovolj, da bi dosegali dobre rezultate. Potrebna bo tudi akcija, ne le zamisel. Prihajajo situacije, v katerih boste vi morali zavihati rokave, da bi se vam sanje uresničile. Nauk: brez muje se še čevelj ne obuje!
Število življenjske poti 4
Energija števila 9 bi pripomogla k razumevanje širše slike življenja in trenutnih dogodkov, ki v vas zbujajo nelagodje. Vse ima svoj namen, tudi slabo. Občutek varnosti lahko okrepite le vi sami, nihče drug vam ga ne more podariti – lahko ste zaščiteni, a ne varni. Nauk: vi ste dovolj močni in dobri!
Število življenjske poti 5
Dobrodošle so energije števila 4, saj pomagajo razumeti občutek stabilnosti znotraj spremenljivosti. Vi se venomer spreminjate, potrebujete svobodo, da ste, kdor ste, a še vedno ste vi vi in popolni v lastni konstanti spreminjanja. Nauk: nič ni narobe, če se ustavite, ali pa vas bo situacija ustavila!
Število življenjske poti 6
Prisotnost energije števila 7 prinaša občutek smisla znotraj čustvene intenzitete. Poletje vam prinaša situacije, v katerih boste primorani zavrniti tiste, ki jih imate najraje. Pomislite, tudi otročku ne moremo vedno v vsem ugoditi, kajne? Nauk: druga oseba včasih potrebuje slišati ne, zato niste slabi!
Število življenjske poti 7
Energija števila 3 bi pomagala prepoznavati čarobnost trenutka in smeha. Bi dejali, da si vzamete dovolj časa za sprostitev in navdih, kadar menite, da nečesa niste storili dovolj dobro? Obetajo se situacije, ki bodo krhale vaš perfekcionizem. Nauk: nihče ni popoln, in vendar ste popolni tudi nepopolni!
Število življenjske poti 8
Energija števila 4 bi ključno pomagala prizemljiti in udejanjiti visokoleteče cilje, s katerimi ni nič narobe. Življenje vas bo poleti večkrat opomnilo na pomembnost strategije in dobrega načrta, kako dosegati cilje. Obenem bodite pozorni na svoje zdravje. Nauk: določeni cilji/zadeve zahtevajo svoj čas!
Število življenjske poti 9
Prisotnost energije števila 2 pomaga pri razumevanju druge plati, a predvsem potrebujete vpliv števila 7, saj si resnico radi prilagodite po svoje. Povratna informacija je nujna, da ne odplujete v svoji domišljiji. Obetajo se situacije, ki bodo od vas zahtevale korektnost. Nauk: podrobnosti so pomembne!
Kje dobiti to energijo?
Družite se z osebami, ki imajo seštevek rojstnega datuma, kot je priporočeno. Poiščite tiste, ki so izrazito drugače misleči, kot ste vi, in so vaše nasprotje v dojemanju sveta, v načinu preživljanja vsakdanjika ter odzivanja na stres in na lepo. Iščite svoje nasprotje na vseh področjih življenja, naj gre za način komuniciranja, prehrane, gibanja, počitka, duhovne prakse in tako naprej. Pogovarjajte se. Sprašujte in raziskujte, zakaj razmišljajo, doživljajo in živijo na določen način.
Vsaka oseba, vsaka situacija je naša učiteljica. Letošnje poletje nam bo že julija postreglo z več kot dovolj možnostmi učenja, če jih bomo le želeli prepoznati.
Najpomembnejši odnos v vašem življenju
Ne pozabite, da je najpomembnejši odnos, ki ga gojite, odnos s seboj. Samo sami s seboj boste preživeli prav vsak dan, prav vsako noč svojega življenja. Vsi drugi se vam bodo pridružili le za en del poti. Nihče ni bolj pomemben, kot ste vi (ali manj), in če menite, da ne morete živeti brez neke prav posebne osebe, se motite. Samo sami brez sebe ne morete živeti.

Lili Sorum, avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach
Za osebno analizo ali svetovanje www.lili-sorum.com
Deli s prijatelji