PRIPRAVLJENI?

Kažipot planetov od 17. do 23. januarja

Objavljeno 17. januar 2020 18.00 | Posodobljeno 17. januar 2020 18.00 | Piše: Mateja Blažič Zemljič
Ključne besede: kažipot planetov

Hiter in nemiren dan, ko ne bo šlo nič po načrtih, kar vas bo spravljalo ob pamet. Ostanite mirni in se raje posvetite ljubezni, saj vas bosta božala Venera in Jupiter. Pojdite na zmenek, pokličite simpatijo, vzemite si čas za dvojino.

FOTO: Getty Images/Istockphoto
Tesnoba, utrujenost in zaskrbljenost, ki smo jo čutili ob konjunkciji Saturna in Plutona, bo počasi izzvenevala. V akcijo nas bosta, čeprav energija upada, ker se bližamo mlaju – 24. januarja –, spravila Uranova kvadrata na Sonce in Merkur, ki prinašata nepričakovane dogodke, spremembe načrtov, vzkipljivost, nepotrpežljivost in stres. V soboto in četrtek tako ne izgubite živcev in bodite previdni na cesti. Prav tako v četrtek pa se Venera ugodno poveže z Jupitrom. Odličen aspekt spodbuja ljubezenske priložnosti in presenečenja, lahko pa si tudi kaj lepega kupite na razprodajah, kupite srečko, greste na kak kozmetični poseg … Če se ukvarjate s financami, je to tudi odličen čas za vlaganje. Kljub vsemu pa ne pričakujte, da so vsi izzivi za nami. Leto 2020 nam bo še kazalo zobe, na družbeni ravni pa se bodo od poletja dalje vrstili popotresni sunki januarskega dogajanja.

Petek, 17. 1.

Naporen dan, saj se Luna s kvadrati povezuje na Saturn, Pluton, Sonce in Merkur. Ovire in zamude sprejmite s potrpežljivostjo in počakajte, da stvari stečejo. Zvečer s partnerjem ničesar ne razčiščujte.

Sobota, 18. 1.

Hitre in nemirne energije Merkurja v kvadratu z Uranom lahko vodijo v prepire in nezgode, zato najdite svoj ventil, najbolje v naravi. Okoli 13. ure je odličen čas za druženje in kosilo s prijatelji ali sorodniki.

Nedelja, 19. 1.

Luna je še ves dan v intenzivnem škorpijonu in se lepo poveže s Saturnom in Plutonom, kar je primerno za strastno in predano delo. Posvečajte se svojim hobijem, zvečer pa pojdite na družabno prireditev.

Ponedeljek, 20. 1.

Sonce vstopi v vodnarja in prinaša bolj odprto, družabno, svobodnejšo energijo. Zjutraj je čas za sestanke, okoli 14. ure ste lahko razočarani v odnosih, zvečer pa boste aktivni in se ne boste mogli ustaviti.

Torek, 21. 1.

Luna v strelcu ne dela pomembnejših aspektov, zato bo dan mineval rutinsko, spremljalo ga bo dobro razpoloženje. Pojdite na kak sprehod ali se družite s prijatelji. Zapletete se lahko v zanimivo razpravo.

Sreda, 22. 1.

Luna v kozorogu nas bo spodbujala k resnosti, odgovornosti in delu, njen trigon na Uran okoli 11. ure pa prinaša inovativne rešitve in nove ideje. Če boste takrat na sestanku, boste ustvarjalni in domiselni.

Deli s prijatelji