KAKO KAŽE

Kažipot planetov

Objavljeno 27. marec 2020 15.00 | Posodobljeno 27. marec 2020 15.00 | Piše: Mateja Blažič Zemljič
Ključne besede: kažipot planetov

Saturn v vodnarju nam je prinesel potres in dneva v tem tednu, ko je več možnosti, da se tla ponovno stresejo, sta ponedeljek in torek, ko ga prečka in spodbuja Mars.

Fotografija je simbolična. FOTO: Reuters
Sicer je Saturnov začasni prehod v vodnarja – tam bo do 1. 7., nato se do decembra vrača v kozoroga – spodbuden v smislu, da se bomo povezali in si na družbeni ravni izborili svobodo pred nadzorom in nazadnjaškimi tradicionalnimi nazori. Več stresa in težav, povezanih s koronavirusom, pa se kaže v četrtek, ko bo Luna v raku v opoziciji s planeti v kozorogu, povezanimi s krizo. Poudariti pa je treba, da bo z Marsovim prehodom čez Saturn najhujši del krize v najtežjem mesecu leta za nami.

Precej prijetne energije bodo prevladovale čez vikend, ki ga čim bolj izkoristite za spletno druženje, sprehode na prostem, polnjenje baterij, lepe stvari v življenju pa tudi in predvsem za ljubezen. S partnerjem si lahko naredita domačo romantično večerjo in se predata užitkom in strastem.
Petek, 27. 3.
Prijeten in stabilen dan z Luno v biku, ko vam ne bo težko ostati doma in si privoščiti kakšen droben užitek. Okoli 10. ure se poveže z Merkurjem, kar bo spodbudno tako za delo na daljavo kot spletno druženje.

Sobota, 28. 3.
Napolnite si baterije, naužijte se energij tega prijetnega dneva. Venera se lepo poveže z Neptunom in Plutonom, kar prinaša romantiko, navdih in strasti, vse skupaj pa poveže še Luna v biku. Predajte se partnerju!

Nedelja, 29. 3.
Še en prijeten dan, ko pa bomo zaradi Lune v dvojčkih bolj iskali družbo kot partnersko bližino. Pokličite prijatelje, družite se prek spleta, domislite se, kako vse se v tem času lahko varno zabavate skupaj.

Ponedeljek, 30.3.
Mars vstopi v vodnarja in se bliža Saturnu, kar lahko danes in jutri spet strese tla. Luna bo v živahnih dvojčkih, poskusite se zabavati doma. Popoldne pazite – Luna je v kvadratu z Neptunom, več bo okužb iz neprevidnosti.

Torek, 31. 3.
Naporen dan. Več bo skrbi, strahov, ovir, lahko sledijo popotresni sunki. Malo pred 14. uro Luna vstopi v raka. Poskrbite zase in za svojo družino, potolažite tiste, ki so bolj prestrašeni in šibkejši kot vi.

Sreda, 1. 4.
Trčili bomo ob blokade, a uspešno našli pot iz njih. Z Luno v raku v trigonu z Merkurjem je zvečer čas za družinsko druženje, igranje iger, klepet, lahko pa prek spleta pokličete še druge družinske člane.

Četrtek, 2. 4.
Stresen dan nas čaka, saj bo Luna v opoziciji z Jupitrom, Plutonom, Saturnom in Marsom, zaslužnimi za epidemijo, finančno krizo in potres. Ostanite mirni, ne reagirajte pretirano čustveno. Pazite nase!

 
Deli s prijatelji