OD ZVEZDE DO MAMICE

Kam je izginila Nina Osenar?!

Objavljeno 11. julij 2020 12.00 | Posodobljeno 11. julij 2020 17.46 | Piše: R. S., foto Žiga Culiberg, Mediaspeed, osebni arhiv

Javnost sicer ugiba, ali se je nasitila izpostavljenosti in pritiskov, ki jih prinaša življenje pod žarometi, a mi smo dobili drugačno informacijo.

Od vseh talentov je najbolj blestela prav v vlogi voditeljice in komaj čakamo, da jo bomo lahko vnovič spremljali na čelu kakšne zabavne oddaje.
Nina Osenar je v ospredje udarila kot komet. Najprej nas je prepričala s svojim videzom in osvojila nekaj lepotnih titul, kmalu zatem pa postala sinonim za mamljive ženske čare in razblinila predsodke o dekletih, ki v najslavnejši reviji na svetu z estetsko goloto osrečujejo moške.

Postala je ena najbolj samozavestnih, odločnih in preudarnih osebnosti na domači medijski sceni. Z nosečnostjo so prišle nove prioritete in po rojstvu sinčka se je precej skrivnostno poslovila od malih zaslonov. Javnost sicer ugiba, ali se je morebiti nasitila izpostavljenosti in pritiskov, ki jih prinaša življenje pod žarometi, nam pa je prišlo na uho, da so stvari povsem osebnega pomena in da jo bomo v prihodnje zagotovo še lahko občudovali v njeni najboljši podobi.
 

Multitalentirana


V trenutku je zažarela z vsem svojim sijajem ter se zavihtela med najbolj občudovane in zaželene zvezdnice. Na vrhuncu popularnosti so ji zaupali vlogo voditeljice resničnostnega šova Big Brother in ta je prav zaradi nje postal prava senzacija.
image
V Dejanu je našla svojega sanjskega moškega.

Sledili so reklamne kampanje, izleti v glasbene in igralske vode, skratka kamor koli si se obrnil, povsod je bila ona. Končno smo dobili mlado, postavno in vsestransko nadarjeno vzornico najstnicam – nekakšen celoten paket –, o kateri sanjarijo svetovno priznani menedžerji, da bi iz nje naredili ikono. Da je verbalno spretna in iznajdljiva pred kamerami, je dokazala v različnih televizijskih formatih, za nameček je dobila svojo oddajo celo na nacionalki. Poleg kariere je blestela tudi na zasebnem področju, saj se je zaljubila v Dejana Kontreca in se preizkusila še v življenjski vlogi, ko je postala mamica.
 

Njena največja sreča


Materinstvo jo je obdarilo s sinkom Marlonom, njeno največjo srečo, obenem pa si je vzpostavila povsem nov vrednostni sistem. Že od nekdaj je bila znana po tem, da ogromno časa posveti delu na sebi. Joga, veganstvo, meditacije, poglabljanje vase, vse to je postalo ključnega pomena, ko se je znašla v novih okoliščinah, daleč od navideznega medijskega blišča, obkrožena le s peščico tistih, ki jo imajo brezpogojno radi. Opogumljena in obogatena z izkušnjami iz preteklosti se je lažje osredotočila na svoja dva fanta, predvsem pa nase.
image
Press Release Nazadnje smo jo občudovali na nacionalni televiziji.

Nekateri so celo ugibali, da se ji je kaj neljubega pripetilo, saj jim preprosto ni razumljivo, da bi se zvezda s takšnim potencialom zadovoljila z vlogo mamice, žene, gospodinje. Toda Nina ni nasedla provokacijam, ampak zavzeto vzdržuje medijski molk in se ob redkih trenutkih pokaže na sprehodu okoli Koseškega bajerja, kjer jo z malce sreče lahko srečate v družbi njenega triletnega sinka. O morebitni vrnitvi na male zaslone še vedno molči, čeprav smo dobili namig, da nas bo njen prodorni smeh zagotovo še spravljal v dobro voljo. Vsekakor bi se je močno razveselili, saj je bila ena redkih osebnosti s tako edinstveno energijo, osupljivo lepoto in prirojeno karizmo.

 
Deli s prijatelji