NEPREPOZNAVNA ANAMARIA

FOTO: Še Luka Dončić je onemel

Videti je naravnost osupljivo.
Fotografija: V Zlatarni Celje so več kot navdušeni nad Anamarijino izbiro. FOTO: Aleš Bravničar
Odpri galerijo
V Zlatarni Celje so več kot navdušeni nad Anamarijino izbiro. FOTO: Aleš Bravničar

Vroča in čutna mediteranska lepota, ki nam jo tokrat predstavlja Anamaria Goltes, je celo njenega fanta Luko Dončića pustila brez besed.

Manekenka je na fotografijah nove kampanje Zlatarne Celje videti naravnost osupljivo in tudi odgovorni za linijo nakita Lencia so bili očarani nad profesionalnim odnosom mlade Zagorjanke in končnim rezultatom. Celotna ekipa je bila sestavljena iz vrhunskih umetnikov, od vizažista Luke Simčiča do fotografa Aleša Bravničarja. Anamaria je z nami delila prve vtise po tem, ko je postala obraz te priljubljene znamke.

»Že sama lokacija je bila v znamenju slovenskih biserov, saj smo fotografirali v čarobnem Piranu. Zlatarna Celje velja za kakovostno domačo podjetje in bilo mi je v veliko čast, da sem lahko nadaljevala tradicijo, ki sta jo pred mano zaznamovali Tina Maze in Martina Kajfež. Njihov nakit nosim že od malega, zato se mi zdi, da je zdaj, ko so me izbrali za svojo ambasadorko, krog sklenjen. Tudi sicer imam do nakita poseben odnos, saj gre za pomemben detajl, s katerim izraziš svoja globlja občutja in stil. Prepričana sem, da se vsaka ženska počuti samozavestneje in še bolj ženstveno, če si nadene pravo ogrlico, prstan, uhane ali zapestnico. Sama najraje posegam po zlatih in zlato roza odtenkih, ker se najbolje podajo k mojemu tenu kože in barvi las,« nam je razkrila svoj odnos do nakita.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije