Znani praznujejo okroglih 40: Prihajamo v najlepša leta! (FOTO)

Dvajseta so čudovita; človeku ni treba skrivati sivih las, se obremenjevati z gubicami in si delati pretiranih skrbi. Trideseta označujejo zrelost in jasno začrtane življenjske smernice, štirideseta pa so tista leta, ko človek ugotovi, česa si v življenju resnično želi. Več znanih slovenskih obrazov letos praznuje to posebno prelomnico, ob kateri ugotavljajo, da morajo življenje živeti tako, kot si želijo sami, in se ne smejo ozirati na druge. Ob tem pa seveda še vedno ohranjajo otroka v sebi.
Fotografija: Lepa igralka Lara Komar bo zabavo za rojstni dan pripravila oktobra. »Moj oče pravi: Jaz nisem star, jaz sem dolgo časa mlad! Verjamem v to in dan za dnem se polnim z mladostjo, kar pomeni z navdušenjem, radovednostjo in iskanjem sreče v vsakem trenutku! Poleg tega pa – zakaj mora imeti beseda star negativen prizvok? Staramo se vsak dan, to pa pomeni, da smo lahko vsak dan bolj polni izkušenj, znanja, lepote,« nas pouči Lara in doda, da takrat, ko je srečna in ji je v življenju lepo, svojih gubic ne vidi. »Pravijo, da so ženske pri štiridesetih najlepše. Kakšne bomo šele, ko jih bomo imele petdeset?« pove v smehu.
Odpri galerijo
Lepa igralka Lara Komar bo zabavo za rojstni dan pripravila oktobra. »Moj oče pravi: Jaz nisem star, jaz sem dolgo časa mlad! Verjamem v to in dan za dnem se polnim z mladostjo, kar pomeni z navdušenjem, radovednostjo in iskanjem sreče v vsakem trenutku! Poleg tega pa – zakaj mora imeti beseda star negativen prizvok? Staramo se vsak dan, to pa pomeni, da smo lahko vsak dan bolj polni izkušenj, znanja, lepote,« nas pouči Lara in doda, da takrat, ko je srečna in ji je v življenju lepo, svojih gubic ne vidi. »Pravijo, da so ženske pri štiridesetih najlepše. Kakšne bomo šele, ko jih bomo imele petdeset?« pove v smehu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije