V PRIČAKOVANJU

Po Giru prihaja sinček

Objavljeno 22. maj 2019 17.08 | Posodobljeno 22. maj 2019 17.08 | Piše: P. P.

Primož Roglič in Lora Klinc v pričakovanju.

Lora svojega Primoža spremlja na Giro d'Italia, že junija pa se bosta razveselila sinčka. Foto Instagram
Poleg letos najbolj vročega kolesarja na svetu Primoža Rogliča, ki je že na uvodni etapi Gira d'Italia kot prvi Slovenec oblekel rožnato majico, je ta čas v središču pozornosti tudi njegova srčna izbranka.

image
Lora svojega Primoža spremlja na Giro d'Italia, že junija pa se bosta razveselila sinčka. Foto Instagram
Kljub visoki nosečnosti je Lora Klinc še vedno pika na i njegove ekipe, le da svojega najdražjega zdaj namesto na ključnih mestih ob progi spodbudi na startu, nato pa ga z roza pentljo v laseh počaka na cilju. Kot je 28-letna Štajerka povedala italijanskim novinarjem, sredi junija pričakujeta fantka, ki mu imena še nista izbrala.

image
Tudi njej gre zasluga, da je Primož Roglič tako vrhunski kolesar. Foto Mediaspeed
Če bo šlo vse po sreči, bo svojega junaka lahko objela tudi na cilju zadnje etape, ki bo 2. junija, Primož pa bo za svoj vrhunski nastop na italijanski pentlji v vsakem primeru dobil najlepšo nagrado – prvorojenca. Bodoča mamica in očka si seveda želita, da bo toliko počakal, da bosta pri njegovem rojstvu lahko navzoča oba.

Upa, da prvorojenec ne bo pohitel.

Očetovska vloga bo najbrž tudi nov mejnik v Primoževi karieri, saj ga bo njegova najboljša prijateljica, partnerica, psihologinja, navijačica, spremljevalka, asistentka, kuharica in še kaj vsaj nekaj časa s sinkom spremljala in podpirala 'le' v mislih, od doma, na kar pa je gotovo že pripravljen.
Deli s prijatelji