Motivator Franko Bajc: najtežji je prvi korak

Primorec je lani skrbel za pripravljenost udeleženk iz Ajdovščine.
Fotografija: Primorec je lani skrbel za pripravljenost udeleženk iz Ajdovščine.
Odpri galerijo
Primorec je lani skrbel za pripravljenost udeleženk iz Ajdovščine.

Zmagovalec Kmetije Franko Bajc svojim zvestim sledilkam na instagramu zelo pogosto postreže z odmerkom mišic, ob katerih se marsikateri šibijo kolena, pred kratkim pa se je odločil še, da bo pripadnicam nežnejšega spola pomagal do popolne fizične pripravljenosti.

Franko bo namreč vsem, ki se bodo udeležile jubilejnega, 15. dm teka za ženske, ki bo zaživel v jesenskih barvah, natančneje 5. septembra, omogočil spletne priprave, ki jih bo skozi poletne mesece pripravljalo 15 trenerjev z različnih področij. Vsestranski športnik, ki nas je navdušil tudi v šovu Zvezde plešejo, ima s pripravami na tek precej izkušenj, tokrat pa je na voljo vsem Slovenkam.

»Najtežji je prvi korak, da vstaneš s kavča in začneš telovaditi, četudi sredi dnevne sobe,« pravi Franko, ki meni, da je ključen pravilen pristop k vadbi in ne toliko kompleksnost vaj. Verjame, da gibanje predstavlja užitek, zato je pripravil sklop ogrevalnih in razteznih vaj ter vaj za moč, v katerih bodo ženske nedvomno uživale, obenem pa svoje telo pripravile na tekaško preizkušnjo.
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije