LJUBEZEN PO DOMAČE

Jadranka iz Ljubezni po domače kazala umetni penis

Objavljeno 08. junij 2019 16.07 | Posodobljeno 08. junij 2019 16.14 | Piše: A. K.

Jadranka Lisjak je pred časom zabavala gledalce v  Big Brotherju. 

Jadranka pravi, da je zelo živahna ženska, pridna in marljiva ter hiperaktivna. Foto Bor Slana
Pisani druščini v šovu Ljubezen po domače se je v letošnji sezoni pridružila stara znanka malih zaslonov Jadranka Lisjak, ki je pred tremi leti v šovu Big Brother zabavala gledalce, sotekmovalce pa spravljala ob pamet.
image
Jadranka pravi, da je zelo živahna ženska, pridna in marljiva ter hiperaktivna. Foto Bor Slana

Jezična Jadranka se je po Big Brotherju umaknila iz javnega življenja, saj naj bi ji šov prinesel samo slabe stvari. »Če bi vedela, kaj se bo dogajalo po šovu, ne bi šla. Po Big Brotherju sem doživela dva infarkta,« svojo odločitev obžaluje še danes.


Šokirala, ko je potegnila umetni penis

Živahna 47-letna Primorka je pred kamerami pokazala tudi malce več gole kože, s provokativnimi opravami poudarjala svoje obline, v nekem trenutku pa je tekmovalce pustila brez besed, ko je iz svojega kovčka potegnila umetni penis. Zaradi tega jo je doma čakala hladna prha. Jadranka je priznala, da se ji je družina po Big Brotherju tako rekoč odpovedala, oče in sestra sta ji namreč prepovedala, da bi ju obiskovala, saj naj bi se jima zaradi njenega obnašanja smejala vsa vas.
image
Takole je v Big Brotherju zapeljevala sotekmovalca Tugomirja. Foto Pro Plus

Jadranka se je po vseh preizkušnjah vsakokrat pobrala in se odločila, da je čas za nov korak v življenju, ter se iz pozabe znova vrnila pred kamere. Gledalce tokrat zabava v šovu Ljubezen po domače, v katerem se je borila za naklonjenost 54-letnega Jožeta Rožena, o katerem pa je povedala, da ni njen tip moškega. »V šov sem šla, da bi spoznala nove ljudi, in sem jih! Zame je bilo vse skupaj kot nekakšen dopust, saj nisem bila na oddihu že leta,« pove v smehu in doda, da družini tudi tokrat ni bilo prav, da se je prijavila v šov, a da zdaj vsaj govorijo z njo.
»Po Big Brotherju sem doživela dva infarkta.«


»Sicer pa so se našli ljudje, ki me obsojajo, ker sem šla spet v šov, a to so tisti, ki me sploh ne poznajo. Pravijo, da sem se prijavila, samo da bi našla sponzorja za zobe in podobno. A takšne govorice me ne ganejo več, saj sem dobila trdo kožo,« pravi Primorka, ki ljubezen svojega življenja še vedno išče. »Tudi zame bo enkrat posijalo sonce,« je prepričana o tem, da bo nekoč spoznala moškega svojih sanj.
 
Deli s prijatelji