PO POŠKODBI

FOTO: Pohorski terminator je neprepoznaven

Objavljeno 13. januar 2019 11.22 | Posodobljeno 13. januar 2019 11.29 | Piše: M. T.

»Sem bolj podoben Billu ali Willu Turnerju iz filma Pirati s Karibov?«

Klemen zelo dobro ve, da je od lepote do neprepoznavnosti le en korak. foto arhiv Suzy
Mariborski smučar Klemen Kosi je v letošnji sezoni postal resen kandidat za dobre rezultate v hitrih disciplinah, nato pa je tik pred ciljem ene najnevarnejših prog v svetovnem pokalu hudo padel ter si poškodoval obraz. Zastal nam je dih, ko je nepremično obležal v snegu, in trepetali smo, vse dokler se ni javil svojim navijačem ter jim sporočil, da ga padec ni onemogočil, kvečjemu ga je utrdil.
Humor in ljubezen delata čudeže.


Še sreča, da je veseljak po naravi in se zna pošaliti tudi na račun svoje poškodbe.Namesto da bi ga situacija potrla, se je že postavil na noge, pridno trenira in zbija šale. »Kakšen se vam zdim danes?« je povprašal svoje sledilce na družabnem omrežju. »Sem bolj podoben Billu ali Willu Turnerju iz filma Pirati s Karibov?« si je dal duška.
image
Klemen zelo dobro ve, da je od lepote do neprepoznavnosti le en korak. foto arhiv Suzy

V primeru Kosija bi lahko rekli, da humor in ljubezen delata čudeže. Še vedno ga namreč spodbuja njegova Ekaterina Tkačenko, ki si je po začetnem šoku pošteno oddahnila. »Nekateri se sprašujejo, ali je sploh mogoče tako načet trenirati, jaz pa pravim, da je nujno, saj bi se rad čim prej vrnil na strmine,« nam še sporoča Klemen.
 
Deli s prijatelji