NA PLESNEM PARKETU

FOTO: Drama še pred začetkom šova Zvezde plešejo

Objavljeno 08. februar 2019 09.22 | Posodobljeno 08. februar 2019 09.22 | Piše: M. T.

Vroče priprave na Zvezde plešejo.

Še malo spogledovanja, dokler se Špela ne razjezi.
Plesni turnir se še začel ni, pa se v zakulisju že odvijajo žgečkljivi prizori. Pokukali smo v zaodrje, kjer so snemali predstavitvene spote, in naleteli na nekaj precej dramatičnih prizorov.
image
Grošljeva je končno spodila Gorenjakovo in se zavrtela ob svojem Gregorju.

Najbolj je izstopal insceniran dvoboj za moško pozornost, in sicer so glavni vlogi zaupali Tini Gorenjak ter Špeli Grošelj, pri čemer je bil v središču pozornosti njen Gregor Kirsch. Očitno se zvezdniki med sabo predobro razumejo, zato so morali med njimi zanetiti nekaj narejene tekmovalnosti. Zrežirali so prizor, v katerem se igralka smuka okoli postavnega mišičnjaka. To opazi pevka in se zapodi na plesišče, da bi odgnala konkurentko.
image
Igor Mikić je menda zelo zabaven, a na snemanju tega ni bilo videti.

Na posnetku je videti, kot da gre zares, čeprav so se v resnici zabavali in uživali v sproščenem razpoloženju. Vsak posamezni kandidat se sicer trudi ohranjati čim več pozitivne energije, precej oholo pa deluje Igor Mikić, ki si samozavestno napoveduje zmago, četudi se bo moral zanjo spopasti z nadarjenimi slavnimi obrazi.
image
Še malo spogledovanja, dokler se Špela ne razjezi.

Od njega so sicer pričakovali, da bo stresal šale, vendar je njegov smisel za humor menda na zimskem spanju. Do marca ima na srečo še nekaj časa, da se prebudi in se izkaže, sicer bo kaj hitro odplesal svoj poslednji tango.
 
Deli s prijatelji