Čas za spomine: brskanje po starih albumih (FOTO)

Nihče ni preveč navdušen nad karanteno, a če vam je prinesla več časa, ste se morda že začeli učiti francosko ali ustvarjati vrtiček na balkonu.
Fotografija: Urška Majdič
Slovenska glasbenica, ki nastopa pod umetniškim imenom Uma, se zadnje dni še z večjim veseljem stiska k svojemu prvorojencu Krisu Maju. In obuja spomine. Z nami je delila fotografijo, ki je nastala na počitnicah v Egipu. »Takrat sem kot majhen buhtelj uživala v družbi konjev,« se zasmeji Urška in doda, da jo veseli izziv starih fotografij, na katerega so se odzvali številni ljudje. »Lepo je videti te otroške obraze, še bolje pa je, da brskamo po arhivih. To je idealen čas za takšno početje,« pravi Urška in doda, da ji izolacija ne povzroča sivih las. »Od nekdaj se znam zaposliti, zdaj pa sem tako ali tako na porodniški in moj dan mine, kot bi mignil. Na družabna omrežja pa skočim tu pa tam, da si malce oddahnem,« prizna.
Odpri galerijo
Urška Majdič Slovenska glasbenica, ki nastopa pod umetniškim imenom Uma, se zadnje dni še z večjim veseljem stiska k svojemu prvorojencu Krisu Maju. In obuja spomine. Z nami je delila fotografijo, ki je nastala na počitnicah v Egipu. »Takrat sem kot majhen buhtelj uživala v družbi konjev,« se zasmeji Urška in doda, da jo veseli izziv starih fotografij, na katerega so se odzvali številni ljudje. »Lepo je videti te otroške obraze, še bolje pa je, da brskamo po arhivih. To je idealen čas za takšno početje,« pravi Urška in doda, da ji izolacija ne povzroča sivih las. »Od nekdaj se znam zaposliti, zdaj pa sem tako ali tako na porodniški in moj dan mine, kot bi mignil. Na družabna omrežja pa skočim tu pa tam, da si malce oddahnem,« prizna.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije