BEŽITE

Znaki, da ste v škodljivi zvezi

Včasih je težko razbrati in si priznati, da ima razmerje na življenje slab vpliv.
Fotografija: Včasih je treba priznati, da zveza ne pelje nikamor. FOTO: Fizkes/gettyimages
Odpri galerijo
Včasih je treba priznati, da zveza ne pelje nikamor. FOTO: Fizkes/gettyimages

Zgodi se, da čustva nekoga tako zaslepijo, da spregleda dejstvo, da je v razmerju s človekom, ki nanj deluje slabo, zato je dobro od samega začetka imeti odprte oči ter prepoznati znake, ki nakazujejo škodljiv odnos.

Še sami niste prepričani, da je zveza zdrava

Saj ne, da bi obupovali v njej, a nekje se oglaša misel, da nekaj ni v redu. Vseeno je, kako ta občutek imenujete: šesti čut ali črviček dvoma, dejstvo je, da kadar je prisoten od samega začetka, ni tam kar brez razloga in ga ne bi smeli za vsako ceno utišati.

Vedno imate občutek, da se morate dokazovati

In s tem, kar počnete, vzbujati njegovo pozornost ali iskati potrditev. Zdi se vam, da bi le tako bili vredni njegove ljubezni in pozornosti, a verjemite, če so prisotni ti občutki in je v vas ta potreba, on zagotovo ni človek, ob katerem bi lahko bili srečni. Kajti če ob njem ne morete biti, kar ste, zagotovo niste v zdravem razmerju.

Še sami sebe ne prepoznate več

Radi bi mu ugajali, zato se obnašate, kot pričakuje od vas, oblačite se tako, kot je všeč njemu, govorite tako, da bi mu ugajali, skratka, postajate oseba, ki je na koncu še sami ne prepoznate več. Če vas ne sprejema takšne kot ste, je zveza, v kateri ste, nezdrava. Ali pa bo takšna zagotovo postala ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije