SEKS

Predigra je pomembna

Če vaše spolno življenje izgublja prvotni žar, je skrajni čas za ukrepanje.
Fotografija: Tako kot naj bi partner poznal vaše potrebe, je lepo, če vi poznate njegove. FOTOgrafiji: ShutterStock
Odpri galerijo
Tako kot naj bi partner poznal vaše potrebe, je lepo, če vi poznate njegove. FOTOgrafiji: ShutterStock

Pridejo trenutki, ko spolno življenje zamre, čeprav se to ne zgodi samo od sebe, ampak tudi ljudje prispevamo k temu. Če se najdete v katerem od opisov, je čas, da ukrepate, preden bo prepozno.

Preskakovanje predigre

Predigra je namenjena temu, da se oba ogrejeta, čeprav jo ženske nekoliko bolj potrebujejo. Je čas zbliževanja in intime, ki ga s preskakovanjem zamudite, na ta način pa spolni odnos naredite površinski. V trenutkih, ko vaju oba naenkrat zgrabi strast in sta zagreta, to ne šteje.

Brez pričakovanj

Vsi ljudje si nečesa želijo od spolnega odnosa, zakaj bi bili vi drugačni? Povejte ali pokažite partnerju, kaj vam je všeč, naravnost popeljite ga tja, kjer si ga najbolj želite. Če ne znate izraziti svojih želja ali ne veste, česa si sploh želite, se lahko o tem tudi pogovarjate, sicer spolnost morda nikoli ne bo, kar bi morala biti.
Ženske jo nekoliko bolj potrebujejo.
Ženske jo nekoliko bolj potrebujejo.

Nezanimanje

Tako kot naj bi partner poznal vaše potrebe, je lepo, če vi poznate njegove, ali še več kot samo potrebe, tudi fantazije. Saj ne gre za to, da vse uresničite, ampak da ste dosegli stopnjo bližine, zaradi katere vam bo redko dolgčas. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije