POREDNO

Pet priljubljenih točk za seks na javnem mestu

Nobeno presenečenje ni, da so med njimi plaža, park in pisarna.
Fotografija: Seks na plaži: v mislih mamljiv, v resnici pa ne tako zelo zabaven. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Seks na plaži: v mislih mamljiv, v resnici pa ne tako zelo zabaven. FOTO: Thinkstock

Nekateri pari svoje intimno življenje začinijo tako, da ga ponesejo izza štirih sten. Adrenalin, ki se v njihovih telesih sprošča tedaj, ko bi jih v vročem objemu lahko kdo opazil, je tisti, ki seksu zagotavlja dodatno vrednost. Kje pa se najpogosteje predajo strastem? S tem vprašanjem so se pozabavali pri spletni strani Superdrug.com, kjer so prebivalce stare celine povprašali, kje najraje okušajo strast. Kaj so povedali?

V parku

Nobeno presenečenje ni, da je park na prvem mestu. Tam večina prvič popije alkohol, se prvič poljubi, prvič prižge prvo cigareto. Mehka trata in trda klop sta najpogostejša nadomestka postelje.

Na plaži

Nekako tako kot v parku le da tam svoje dodajo še zvok morja, vonj po soli in tople sapice. Plaža je tako zavzela drugo mesto. Res pa je , da je večina tistih, ki jo je že izkoristila v ta namen, povedala, da je v mislih vse skupaj videti veliko prijetneje, kot v resnici je.

Na javnem stranišču

Kadar je strast nepremagljiva, je včasih povsem vseeno, kako umazano je.

Na javnem parkirišču

Seks v avtu? Ne glede na to, da zahteva posebno tehniko in včasih ni najbolj udoben, je lahko še kako dober.

Na delovnem mestu

Misel, da bi lahko v neprimernem trenutku v pisarno stopil šef ali kateri od sodelavcev, je očitno tista, ki je še kako spodbudna. Seks v pisarni ali v skritem kotičku hale je zato še kako mamljiv in tudi sladek.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije