KOMBINACIJA

Kaj je zlata trojka in zakaj bi jo moški morali poznati

Le redkim junakom je znan učinek, ki ga prinaša kombinacija treh ključnih prijemov.
Fotografija: Prepričanje, da ženske težje od moških doživijo orgazem, je iz trte izvito. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Prepričanje, da ženske težje od moških doživijo orgazem, je iz trte izvito. FOTO: Thinkstock

Nedavno izvedena študija je dokazala, da heteroseksualne ženske, v primerjavi z istospolno usmerjenimi, znatno redkeje doživljajo orgazme. Kot se je namreč izkazalo, 86 odstotkov istospolno usmerjenih pripadnic nežnejšega spola v postelji vselej okuša vrhunce. Med heteroseksualnimi je enako zatrdilo 65 odstotkov vprašanih.

​Ne spol, ključna je tehnika

To zgolj potrjuje domneve, da je prepričanje, kako ženske težje od moških doživijo vrhunec, iz trte izvito. Kajti vse skupaj ni odvisno od spola, temveč od tehnike ljubimca. Seksologi trdijo, da obstaja taka, ki vselej zagotavlja uspeh.
Kot poroča The Independent, gre za tako imenovano zlato trojko, ki predstavlja zmagovito kombinacijo in jo sestavljajo:
  • genitalna stimulacija,
  • dolgi in strastni poljubi,
  • oralni seks.
»Približno 30 odstotkov moških verjame, da je penetracija edini in najboljši način za doseganje ženskega orgazma, to pa je zelo daleč od resnice,« je povedala ena od izvajalk študije, biologinja Elizabeth Loyd, in dodala, da je raziskava, ki so jo izvedli skupaj s kolegi, jasno dokazala, da orgazme najpogosteje doživljajo ženske, ki so na splošno zadovoljne v razmerju, njihovi življenjski spremljevalci pa dobro poznajo zlato trojko ter njene učinke. Prav zato Loydova priporoča vsem pripadnikom močnejšega spola, da jo čim prej umestijo v svoje intimno življenje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije