IZBIRA

Dobra vila Maja: Pozitivno ali negativno preživeta ura

Globoko v sebi se vprašajte, kaj je prava ljubezen. In ali ta res boli?
Fotografija: Pomembno je dan začeti dan pozitivno. FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Pomembno je dan začeti dan pozitivno. FOTO: Getty Images/istockphoto

Ste že opazili, koliko časa preživite v avtu, ko se vozite v službo in iz nje? Kako takrat porabite svoj čas? Poslušate radio in s tem 'pozitivne' novice, predvsem pa reklame? Recimo, da v avtu preživite eno uro na dan. Opazujte, koliko bo v tem času novic. Na vsakih 15 minut so! Torej ste v eni uri 'bombardirani' z negativnimi stvarmi vsaj 18 minut. Potem poglejte na uro in štopajte reklame. Če smo iskreni, slišite na poti mogoče šest pesmi. Pa še te bodo verjetno obarvane s 'trplenjem' v ljubezni, ker v večini komadov ljubezen boli.

Pa je vse to res? Globoko v sebi se vprašajte, kaj je prava ljubezen. In ali ta res boli? To smo si preprosto izmislili in je velika iluzija. Ljubezen je nekaj lepega in če boli, to ni ljubezen! Vrnimo se na vašo uro, ki jo preživite v avtu. Ena od možnosti, ki sem jo pred 15 leti izvajala tudi sama, je ta, da se pogovarjate s prijateljico po telefonu in analizirate svojega in njenega partnerja. Kaj je rekel, kaj je mislil, kje je bil, skratka, če smo iskrene in povzamemo … Čas zapravljate za pogovor o moških in sploh ne o vama, vajinem poslanstvu in vajinih sanjah. Spet smo torej ugotovili, da eno uro dragocenega časa negativno razmišljate. Če se mogoče ne strinjajte, samo en teden opazujte svojo vožnjo in vse vam bo jasno. Ugotovili boste, da 20 ur na mesec tako rekoč zapravite. Zato vam priporočam da med vožnjo poslušate moj kanal na youtubu. V eni uri boste prejeli veliko nasvetov, idej in znanja, kako spremeniti svoje življenje.

Posnela sem tudi že kar tri CD-je, če vam bolj ustreza ta način predvajanja. Na njih najdete obnovo mojih treh knjig. Torej lahko v eni uri tako rekoč berete! ​Naštela sem samo nekaj idej za kakovostno porabo časa na poti v službo in iz nje. Izkoristite teh 20 ur kakovostno in se učite, izobražujte, osveščajte in nabirajte znanje. Ali pa kot do zdaj, poslušajte reklame in 'pozitivne' novice. Izbira je preprosto vaša.
 


Suzy. 
Suzy. 


»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije