UŽITKI

Tako bo priljubljen spolni položaj še boljši

Objavljeno 23. april 2019 21.03 | Posodobljeno 23. april 2019 21.27 | Piše: M. F.

Spolno pozo, ki je v moških in ženskih očeh med najbolj priljubljenimi, je mogoče še nadgraditi.

Vsako dobro stvar je mogoče še izboljšati. FOTO: Thinkstock
Položaj po pasje je spolna poza, ki je upravičeno priljubljena pri obeh spolih. V njej je nekaj nagajivega, prvinskega, hkrati omogoča globoko penetracijo in stimulacijo njene točke G. A ker za vsako zadevo velja, da jo je vedno mogoče izboljšati, tudi ta poza ni izjema. Kako?

Zapustita spalnico

Najboljše pri tem položaju je, da ga lahko izvajata kjer koli: pod prho, v kadi, na stopnišču, naslonjena na mizo, na stol v jedilnici, na kuhinjski pult, skratka, možnosti so praktično neskončne.

Uporabita blazino

Namesto da ona sloni na rokah, naj pod svoje telo postavi blazino (ali več njih). Tako je ne bodo začele boleti roke in kolena, hkrati pa se bo povečal pritisk na zadnjico, kar bo okrepilo dražljaje in uživanje.

Ne zanemarjajta erogenih con

Naj on med penetracijo stimulira njene prsne bradavice, ona pa naj se igra s svojim ščegetavčkom in njegovimi modi. V tej pozi je to mogoče.

Uporabita zrcalo

Se rada opazujeta med seksom? Položaj po pasje lahko obema nudi nemoten pogled na to, kaj se dogaja, če si ga privoščita pred zrcalom.

Uporabita spolne igračke

Tudi z njim lahko stimulirata erogene cone in si tako zagotovita močnejši orgazem.

Prestopita meje

Zagotovo se boste strinjali, da je to najboljši položaj za analne igrice. Če sta  oba za to. Počasi, previdno in z dovolj lubrikanta spoznavajta užitke, ki jih prinaša ta spolna praksa. V pozi po pasje.
Deli s prijatelji