POZOR

Ob teh moških zagotovo ne boste srečni

Obstajajo moški, s katerimi ni mogoče osnovati lepega odnosa.
Fotografija: Obstajajo moški, s katerimi srečna zveza ni mogoča. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Obstajajo moški, s katerimi srečna zveza ni mogoča. FOTO: Thinkstock

Ni lahko najti pravega. Kajti ne glede na to, kako močno vam je nekdo všeč in vas privlači, v razmerju štejejo druge vrline. In obstajajo tipi moških, ki jih v resnici ne premorejo. Kaj jih izdaja?

Užaljeni

V preteklosti je doživel razhod, vendar ga ni nikoli prebolel. Zato ne zaupa nikomur, je zagrenjen, zamorjen in negativen. Zagotovo bi mu lahko pokazali, da svet le ni tako črn, a to ni vaša naloga. Zveza s takšnim moškim preprosto ne more biti srečna.
Stavek, ki ga izdaja: Vse ženske so iste.

Otročji

Je zelo zabaven ali tudi zelo naporen. Kajti odgovornost je zanj španska vas, zanj je življenje zgolj zabava, resne zadeve pa prepušča drugim.
Kaj ga izdaja: Stavki, kot sta 'boš ti kupila hrano', 'me boš spomnila, da imam zdravnika' ...

Ne želi se vezati

On ima uspešno kariero, dober standard in ve, kaj si želi. Ve pa tudi, česa noče: noče se vezati. Besede zakon, družina in podobne v njegovem besednjaku ne obstajajo. Vedno je na preži za novimi avanturami, ki mu v življenje prinašajo poseben čar.
Stavek, ki ga izdaja: Poglej tisto seksi mačko.

Zaljubljen vase

Neizmerno ima rad – sebe. In pričakuje, da ga bodo vsi podobno občudovali. Od partnerice zahteva neprestane komplimente in slavospeve. S tem hrani svoj ego.
Kaj ga izdaja: Vsak njegov stavek se začne z jaz, čeprav zasluga ni samo njegova.

Igralec

Šarmanten, zgovoren, pozoren in ne skopari s pohvalami – dokler vas ne spravi v posteljo. Potem pa se pokaže njegova druga stran: ne pokliče vas več, odpoveduje zmenke, skratka izogiba se vam na vsemogoče načine.
Stavek, ki ga izdaja: Nisem še pripravljen na resno zvezo.

Izkoriščevalec

Moški, ki ne ukrade le srca, temveč tudi denar. Zanj so osamljene, razočarane in premožne lahek plen, saj jih zlahka očara s svojimi besedami, izkoristi in izgine. Skupaj s prihranki.
Stavek, ki ga izdaja: Če me imaš rada, mi boš pomagala.

Leporečnež

On bi vse: poroko, dom, otroke, potovanja ... Težava je v tem, da ima veliko načrtov, ki pa jih ne uresniči, kajti zanje po njegovem mnenju še ni pravi čas. Ta v resnici nikoli ne nastopi.
Stavek, ki ga izdaja: To si želim tudi jaz, le še malo bi počakal.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije