POMENLJIVO

Kaj o njem pove njegov najljubši spolni položaj

Poza, v kateri se najraje predaja telesni ljubezni, veliko pove o njegovem značaju in čustvih do ljubimke.
Fotografija: V kabojki se najraje ljubijo empatični ljubimci. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
V kabojki se najraje ljubijo empatični ljubimci. FOTO: Thinkstock

Tudi na podlagi tega, v katerem spolnem položaju se najraje predaja strastem, je mogoče prepoznati, kakšen je in kaj čuti do tiste, s katero je v postelji. Kaj torej o njem pove njegova najljubša poza?

Misijonarski položaj

Klasika, na katero prisegajo moški, ki so po naravi tradicionalisti in malo negotovi vase. Prav zato radi med dogajanjem spremljajo izraze na obrazu ljubimke ter v njih iščejo odgovor na vprašanje, kako dobri ljubimci so. »Hkrati ta položaj nakazuje na nekoga, ki sicer ni avanturist in ima pri seksu ter v življenju na sploh rad vse niti v svojih rokah, do svoje drage pa goji globoka čustva, saj gre za intimno, romantično pozo,« je prepričana spolna terapevtka Ava Cadell.

Po pasje

Kot navaja Cadellova med svojim delom ni spoznala moškega, ki mu ta poza ne bi odgovarjala. V resnici veliko pripadnikov močnejšega spola navaja, da je prav ta prva na lestvici priljubljenih:
»Moški, ki sodijo v to skupino, so običajno dominantni, ne preveč romantični in v sebi skrivajo strah pred globljo intimno povezavo.«

Kavbojka

»Tisti, ki prisegajo na ta položaj, na prvo mesto postavljajo užitek partnerice. Hkrati s svojim izborom nakazujejo, da so nekoliko negotovi vase,« meni seksologinja in dodaja, da sicer drži, da se zanjo odločajo moški, ki jim čustva in užitek ljubimke veliko pomenijo, a neredko tudi junaki, ki preprosto vse delo preložijo na njena ramena in bi jih, če vedno izberejo ta položaj, zlahka označili za malo lene.

Žlička

Gre za zelo intimno pozo, saj sta telesi med njo v tesnem stiku. »Tisti, ki jo obožujejo, niso slabiči, temveč strastni ljubimci, ki želijo zadovoljiti svojo drago,« je prepričana Cadellova.

Seks stoje

Nanj prisegajo moški, ki so spolni akt pripravljeni ponesti iz postelje in se ljubiti pod prho, v kuhinji, v skritem kotičku ulice, torej je na kožo pisan avanturistom, ki na prvo mesto postavljajo svojo zabavo. »Lahko bi rekli, da gre za egoistične ljubimce, ki se ne bojijo tveganja in morebitnih negativnih posledic premikanja meja ter jim ni prav veliko mar za užitke ljubimke, kar jim je nedvomno mogoče šteti v minus.«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije