NAROČITE PAKET

Najboljši chefi za vašo domačo mizo

Restavracije so zaprte, tudi najbolj znani kuharji pa ustvarjajo naprej; če naročite njihov paket, lahko v zavetju. svojega doma uživate v slastnih okusih
Fotografija: Strelčevo vrhunsko večerjo vam dostavijo, možen je tudi osebni prevzem. FOTO: Žiga Intihar
Odpri galerijo
Strelčevo vrhunsko večerjo vam dostavijo, možen je tudi osebni prevzem. FOTO: Žiga Intihar

Gostilne in restavracije so zaprte, chefi pa ustvarjajo naprej! Že med prvim zaprtjem države jih je veliko dobrodelno kuhalo za tiste, ki so bili najbolj obremenjeni v boju s koronavirusom, tudi v drugem valu pa kuhajo za domov. Ker ne morete k njim, chefi pridejo k vam. Tako denimo Marko Pavčnik iz restavracije Pavus na gradu Tabor Laško ob petkih in sobotah (večja naročila dostavljajo tudi druge dni) poskrbi, da se vaša domača jedilna miza spremeni v mizico, pogrni se.
Marko Pavčnik FOTO: Uroš Hočevar
Marko Pavčnik FOTO: Uroš Hočevar

Vse, kar morate storiti, je, da naročite njihov paket (lahko priložijo tudi vino), potem pa v zavetju svojega doma uživate kot v vrhunski restavraciji. Za okuse tradicije pri vas doma poskrbi tudi gorenjski chef Uroš Štefelin iz Vile Podvin. Mimogrede: ste že poskusili njegovo gorenjsko klobaso s tepko ali pa čokoladne tepke? Njami! Če pa si želite izpopolniti svoje kuharsko znanje, že to soboto lahko s Štefelinom kuhate tudi prek zooma.
Uroš Štefelin FOTO: Mavric Pivk
Uroš Štefelin FOTO: Mavric Pivk


Chef Igor Jagodic iz ljubljanske restavracije Strelec ob petkih in sobotah pripravlja 3- ali 4-hodno večerjo, ki jo doma le dokončate. V elegantno zapakiranem paketu ne bo manjkal niti domač kruh, na katerega namažete njihovo slastno dimljeno maslo, na voljo je tudi vegetarijanski meni. Priložili bodo še navodila, kako jedi pogrejete oziroma dokončate in postrežete, če bi radi kdaj te okuse poustvarili, pa so na voljo tudi recepti. 
Igor Jagodic FOTO: Dean Dubokovič
Igor Jagodic FOTO: Dean Dubokovič

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas