Predstavitvena informacija

Puščate psa samega doma? Lahko se zgodi tole …

Mora tudi vaš kuža preživeti ves dan brez vas? Kako bi se vi počutili zaprti v sobi brez svoje najljubše osebe ali družbe?
Fotografija: FOTO: Dtm Natura
Odpri galerijo
FOTO: Dtm Natura

V Sloveniji je registriranih že več kot 238.024 psov. Za najbolj popularno pasmo velja nemški ovčar, temu pa sledita labradorec in koker španjel kavalir. Prav pri teh pasmah je pogosto, da jih imamo za hišne ljubljenčke in jih tako puščamo same v stanovanju ali hiši tudi dlje časa, npr. svoj celotni delovnik. Toda če je pes sam, ga lahko hitro zanese …
 
V tem članku vam bomo pojasnili, kaj je vzrok za uničeno pohištvo, neželene lužice ali pa celo depresijo pri psih. Na koncu članka pa vam bomo predstavili še enostavno rešitev.
 
FOTO: Dtm Natura
FOTO: Dtm Natura

 

Pes, prepuščen sam sebi, je lahko pravi pasji razbojnik

 
Marsikdo, ki je že pustil psa samega za dlje časa, je prišel domov in pričakalo ga je neprijetno presenečenje. Pes je raztrgal čevlje, obgrizel stole, prelizal celoten kavč ali pa na preprogi pustil smrdljivo lužico. Takšnemu psu se reče pasji razbojnik, saj svojo frustracijo ob odsotnosti lastnika sprošča z uničevanjem lastnine.
 

>> Želite psu med svojo odsotnostjo preprečiti uničevanje stanovanja? Preverite skrivnost pasjih trenerjev in lastnikov tukaj (klik)! <<

 
FOTO: Dtm Natura
FOTO: Dtm Natura

 
Posebej pogosto pes, ki je prepuščen sam sebi, uničuje predmete, s katerimi je lastnik pogosto v stiku. Tako največkrat nastradajo blazine, polnilci za telefon, priljubljene knjige ali pa najljubši čevlji. Ker gre pri tem za čustven odziv, ki je posledica naše odsotnosti, je kaznovanje psa za njegovo dejanje nelogično.
 
Dokazano je tudi, da če psa kaznujete šele po vrnitvi domov, ko je od »divjanja« minilo že nekaj časa, pes ne bo vedel, zakaj ga kaznujete, in bo sčasoma razvil strah in odpor do vas.
 
Tega ni storil zanalašč, ampak si ni mogel pomagati. Potrebna je tako kreativna rešitev, s katero se spopademo z ločitveno anksioznostjo, ki v našem ljubljenčku nastane ob našem odhodu ...
 
FOTO: Dtm Natura
FOTO: Dtm Natura

 

Psi ne znajo izraziti svoje žalosti

 
Ker so psi živali in ne znajo izraziti svoje žalosti z besedami kot mi ljudje, to storijo z dejanji. Ali pa celo brez njih. Velikokrat psi, ki močno pogrešajo svoje lastnike, preprosto obsedijo pred vrati in čakajo na vrnitev svojega lastnika.
 

>> Je vaš pes žalosten, ko ga pustite samega doma, vi pa se odpravite po opravkih? Oglejte si to rešitev (kliknite tukaj)! <<


Nekateri psi gredo celo tako daleč, da lajajo brez premora. Če živite v stanovanjskem bloku ali večstanovanjski hiši, je lahko to hitro moteče in posledica so grdi pogledi vaših sosedov.
 
FOTO: Dtm Natura
FOTO: Dtm Natura

 

Če ste psu najboljši prijatelj, mu je brez vas dolgčas

 
Če se svojemu psu premalo posvečate, tudi ko ste z njim, je zanj še težje, ko je zaprt, saj mu še prej postane dolgčas in lahko hitro svojo odvečno energijo preusmeri v uničevalna dejanja ali pa v nepotreben lajež, s katerim vas kliče nazaj domov.
 
Najbolje bi seveda bilo, če bi lahko preživeli ves dan s svojim psom, a v realnosti je to zelo težko, če ne celo nemogoče. A obstaja preprost način, kako lahko psa animirate tako umsko kot fizično, ga primerno utrudite in posledično mu bo vaša odsotnost prijala, saj jo bo izkoristil za – zadovoljen počitek!
 

>> Preženite dolgočasje svojega kosmatinčka, tako da mu zamotite pozornost s to unikatno pasjo igračo, oblikovano posebej zanj – kliknite tukaj! <<

 

Pes potrebuje nekaj, kar ga zamoti, da lahko potrpi brez vas

 
Ko nas pes sprejme za svojega lastnika, mi postanemo center njegove pozornosti. Zato je logično, da ko nas ni, svojo pozornost usmerja v našo odsotnost. Ker mu ta ni jasna, se mu frustracija ali odvečna energija nabira v telesu in išče način, kako se sprostiti.
 

 
Zato je pomembno, da najdemo način, kako psu pomagamo sprostiti njegovo odvečno energijo in mu preusmerimo pozornost. Loco Chilli Active Ball je posebna aktivna igrača za pse, ki vašemu ljubljenčku omogoča ne samo preganjanje dolgčasa, pač pa pospešuje razvoj kognitivnih funkcij, stimulira vonj in um ter skrbi za fizično aktivnost.
 
Verjemite nam – ne obstaja pes, ki bi se lahko uprl pisani žogici, ki se kotali kar sama od sebe, in to ne le naravnost, pač pa v naključne smeri!
 
FOTO: Dtm Natura
FOTO: Dtm Natura

 

Popolna stimulacija pasjih čutov preusmeri pasjo pozornost z dejstva, da vas ni

 
Chilli Active Ball bo takoj postala najboljša prijateljica vašega psa. Pisana žogica se vali naokoli z naključnim gibanjem, ki spodbudi čutila vašega psa in ga animira tudi več ur, saj se psi pri lovljenju žogice hitro zamotijo in zabavajo. S svojim gibanjem namreč v psu sproži željo po igri in lovljenju, kar je najljubša pasja aktivnost, ne glede na pasmo.
 
To pa še ni vse – v kompletu se dobijo kar 4 pisani plaščki iz mikrovlaken, ki so za vašega psa popolnoma varni, hkrati pa omogočajo, da žogica med valjenjem po stanovanju pobira tudi prašne delce in pasjo dlako. Umazan plašček samo snamete, ga operete, na žogico za psa pa nataknete drugo barvo in vaš štirinožni prijatelj ima pred seboj že novo igračko!
 
FOTO: Dtm Natura
FOTO: Dtm Natura

 
Samo za bralce Slovenskih novic smo pripravili posebno ponudbo, ki vam omogoči, da dobite Chilli Active Ball žogico in kar 4 plaščke po super ceni 19,99 EUR, z brezplačno dostavo!

To neverjetno pasjo igračko lahko naročite na slovenski spletni strani: www.LocoShark.com, telefonu 07 600 3005 ali neposredno s spodnjim obrazcem in po ceni 19,99 EUR danes v enem kompletu prejmete vse 4 barve plaščkov, darilo ob nakupu in popolnoma brezplačno dostavo na vaš naslov!
 
Ne odlašajte in omogočite svojemu psu bolj polno in veselo življenje, saj ponudba velja le do razprodaje zalog – izpolnite spodaj obrazec in naročite že danes:


Naročnik oglasnega sporočila je DTM Natura

Izbrano za vas

Izbrano za vas