DUHOVNE PREIZKUŠNJE

Težavni otroci kot lekcija

Karmični odnos in podedovane vzorce presezimo z ljubeznijo. Otroci so duše s številnimi življenji in lastnimi osebnostmi.
Fotografija: Otrok ima svojo karmo in lekcije, ki jih potrebuje kot duša. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Otrok ima svojo karmo in lekcije, ki jih potrebuje kot duša. FOTO: Guliver/Getty Images

Starši in otroci imajo lahko karmični odnos, enako, kot jih imajo z drugimi ljudmi v življenju. Zdi se, kot da vez med mamo in otrokom v tem primeru ni prežeta z brezpogojno ljubeznijo, odnos pa je težaven in poln izzivov. Če želite razdelati problematiko, morate ozavestiti karmično lekcijo, če so otroci že odrasli ali ne živijo več z vami, pa jim lahko pomagate predvsem z ljubeznijo. Namesto da odpirate rane in preigravate nesoglasja, jih imejte zgolj radi. Poleg tega lahko razmislite, katere družinske vzorce, ki ga ovirajo, je otrok podedoval po vaši genetski liniji, torej katere otrokove težave so povezane z vami in vašo družino. To je lahko vse, od prepričanja, da so moški grozni, do tega, da so ženske pretirano samostojne in želijo vse opraviti same. Ali pa da imajo ženske v družini raje svoje može kot otroke, in te zato zapostavljajo. Vse, česar nismo rešili, razumeli, predelali mi in naši predniki, se namreč prenese na naslednjo generacijo, pravi ameriška energijska terapevtka Cyndi Dale.

Neozdravljena bolečina se vedno deduje. Toda če se odločimo in začnemo zdraviti svoje rane, bomo s tem razbremenili tudi svoje že rojene otroke, saj se vzpostavi pozitivni transfer. Pri tem se moramo zavedati tudi, da so naši otroci duše s številnimi življenji in lastnimi osebnostmi. To pomeni, da bodo tudi trpeli ter se soočali z izzivi, ki jih potrebujejo za učenje in rast, in da jih ne moremo zaščititi pred vsem. V nekatere njihove lekcije se ne boste smeli vmešavati, ker bi jim s tem samo škodili. Vedno pa jim lahko pomagate z ljubeznijo. Prosite vesolje, naj pomaga vašemu otroku. Imejte ga radi in ga s tem ozdravite.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije