ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno: kaj je na "pladnju" ta teden?

Poglejte, kaj prinaša nov teden. 
Fotografija: Luna FOTO:  Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Luna FOTO:  Getty Images/istockphoto

Ponedeljek, 23. 9. Zjutraj so možne skrbi, strahovi ali težje novice, saj Luna znova poveže kvadrat Merkurja in Saturna. Čez dan Luna v raku prinaša mirno in trezno energijo, ko bomo znali počasi in z občutkom najti razumevanje drug do drugega. Zvečer bo več strasti, lahko tudi pritiska. Luna v raku kliče, da si pridemo čustveno blizu, zato lahko vzamemo nemirno energijo za to, da si povemo, kar nam leži na duši, in se s tem še bolj povežemo.

Torek, 24. 9. Zjutraj in dopoldne bo še lenobna, pasivna energija Lune v raku. Popoldne bo vedno več dinamike, navdiha, veselja z Luno v levu, vse do enih je čas za dogovore in usklajevanje. Dan prinaša možnost intelektualnih uspehov in konstruktivnih dogovorov. Zvečer je možnega nekaj nepotrebnega stresa.

Sreda, 25. 9. Luna v levu prinaša veselje, optimizem, zaupanje in navdih. Njeno popoldansko povezovanje s sekstilom Merkurja in Jupitra pravi, da so možni dobri dogovori, spodbuda velja tudi pri intelektualnemu delu in prinaša uspehe. Zvečer se lahko pojavijo skrbi, povezane s finančnim področjem, ali pa se bomo počutili nekoliko bolj same, če bomo ugotovili, da veselja in uspeha nimamo s kom deliti.

Četrtek, 26. 9. Luna v levu nas dopoldne kliče k igri in zabavi ter spodbuja potrebo, da se postavimo, pohvalimo. Popoldne njen prehod v devico prinaša vedno bolj praktično in delovno energijo, ki želi, da so stvari urejene, na svojem mestu in se čim več naredi. S pravimi idejami in naprednim pristopom se da vse rešiti.

Petek, 27. 9. Dopoldne bomo praktični, hitri in učinkoviti. Izkoristimo čas za pospravljanje, urejanje papirjev, pravne in uradne zadeve. Sredi popoldneva bo prevladovala zmedena energija in se bo treba soočati s finančnimi napakami. Zvečer nas bodo gnale volja do dela, natančnost in strast do resnice.

Sobota, 28. 9. Naporna noč in dan. Mlaj bo šele zvečer, toda ves dan bomo brez energije, obremenjeni. Morda bo neka napaka iz preteklosti močno pritisnila na nas. Možne so težke obremenitve na družbeni ravni, saj se Saturn zadnjič veže na južni vozel, kar lahko prinaša napore in težave množici ljudi. Venerin sekstil na Jupiter prinaša srečo v ljubezni.

Nedelja, 29. 9. Zjutraj nas bodo bremenili strahovi, nato bo več veselja in priložnosti za druženje in harmonijo v odnosih. Nikar ne pozabimo na ljubezen. Popoldne z ljubljeno osebo pojdimo na lepše in se spomnimo, zakaj smo skupaj. Samski se ne pozabite razvajati. Prav lepo nedeljo si lahko naredimo.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije