ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno (VIDEO)

Kako kaže? 
Fotografija: FOTO: Mikiell Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Mikiell Getty Images/istockphoto



Ponedeljek, 6. 1. Luna v biku v pozitivnih aspektih nas vodi v delo, mirno in trezno. Zjutraj lahko poveča apetit po sladkem in prinese nekaj lenobe. Toda če se potrudimo in smo disciplinirani, bomo lahko veliko naredili. Najbolje bi bilo dan izkoristiti za urejanje financ. Od 12. ure bo Luna v biku potovala v prazno. Bolj pasivni bomo in vse se bo dogajalo precej počasi, tako kot v svetu lenivcev.

Torek, 7. 1. Luna v dvojčkih bo pospešila dogajanje. Zjutraj bo lahko več vroče krvi in drobnih napetosti. Bodimo previdni na cesti. Pozneje nas lahko obremenjujejo skrbi. Dan vseeno skriva veliko energije za kreativnost in duhovno posebno lepe trenutke, saj se Sonce harmonično veže na Neptun.

Sreda, 8. 1. Zjutraj in dopoldne znamo biti malo zmedeni in preobčutljivi za besede drugih. Sočutje in občutljivost, kreativnost in duhovnost bodo prevladovali. Jupiter na južnem vozlu lahko prinese novice o padcu določene valute. Nujno bo treba iskati vrednosti in razvoj v svoji notranjosti. Nikar ne izgubljajmo vere, samo bližanje mrku pritiska na nas, zato je vse videti bolj črno.

Četrtek, 9. 1. Luna malo pred deseto dopoldne stopi v raka, kjer se bo v petek dovršil lunin mrk. Zato moramo biti bolj potrpežljivi. Zavestno se odmaknimo od napetih ljudi in poskusimo iskati mir v sebi. Marsikomu lahko kaka novica precej zamaje svet, vendar ne pozabimo, da se na spremembe lahko navadimo in da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha.

Petek, 10. 1. Dan luninega mrka. Ker se bo zgodil zvečer, bo pritisk čutiti ves dan. Konjunkcija Merkurja in Sonca prinaša informacije in sporočila, ki nam marsikaj razjasnijo, vendar nas lahko tudi obremenijo. Sredi dneva bo nekaj več jeze in napetosti zaradi polkvadrata omenjene konjunkcije z Marsom. Težko bomo zaspali.

Sobota, 11. 1. Noč na soboto je bila naporna. Zjutraj bomo lahko utrujeni ali pasivni, brez energije. Petnajst čez eno pa Luna stopi v leva in postopoma se začne obrat k več energije in dinamike. Popoldne bo nekaj manjšega vznemirjenja ter vsak trenutek več energije in borbenosti.

Nedelja, 12. 1. Nedelja bo kar naporna. Na družbeni ravni so možne neprijetne novice, ki nas bodo prestrašile, prinesle negotovost. Na splošno si bomo vse razlagali negativno in mislili bolj črno in temačno, saj se Merkur s konjunkcijo veže na konjunkcijo Saturna in Plutona. Modro bi bilo, da se povežemo v pozitivno prek meditacije, molitve, branja pozitivnih zgodb, tako da malo posvetimo v temo, ki nas bo strašila.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije