DUHOVNE MODROSTI

Pozitivna energijska bilanca

Zaradi želje po zaščiti se ne zaprite pred vsemi vplivi. Obdajte se z ljudmi, ki vas bodo navdali s spodbudno energijo.
Fotografija: Obdajte se s pozitivnimi ljudmi in dogodki, ki vam bodo dvignili vibracijo. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Obdajte se s pozitivnimi ljudmi in dogodki, ki vam bodo dvignili vibracijo. FOTO: Guliver/Getty Images

Naše telo obdaja avrično polje, ki ima osupljivo sposobnost generiranja energije. Na vsakodnevni ravni tako pogosto doživljamo pozitivne in negativne energijske izmenjave z ljudmi v različnih situacijah. Če čutite negativnost, ki prihaja od nekoga ob vas, se lahko zaščitite pred vplivom, če ga le pravočasno zaznate. Kaj lahko storite?

Obdajte se s spodbudnimi ljudmi ter se izogibajte negativnim, tistim, ki tarnajo, se smilijo sami sebi, vzbujajo pozornost ali so na kakršen koli drug način na preži za vašo energijo. Španska študija je pokazala, da energijske tehnike, ki spodbujajo prenašanje pozitivne energije, pomagajo pri zdravljenju raka, zato je pomembno, da ste čim pogosteje v okolju, ki vam daje energijo, ne pa krade.

Kako skrbimo za svojo zalogo energije, se lahko naučimo od živali, saj ves čas oddajajo pozitivno energijo. Zadovoljne so v sedanjem trenutku, kar se kaže kot prijetna energija, ki jo lahko občutimo v njihovi bližini. Poskusite tudi sami vzdrževati tovrstno pozitivno energijsko bilanco.

Vzdržujte občutek lahkotnosti. Tudi če ste v primežu negativne energije, se lahko potrudite, odženete od dna in osredotočite na ustvarjalnost, optimizem, sočutje, humor, da si dvignete vibracijo.

Naučite se sprejemati pozitivno energijo. Lahko se namreč nepredušno zaprete, da bi se zaščitili pred negativnimi vplivi okolice, zato prek zaščitnih meja avre ne spuščate niti pozitivnih vplivov. Bodite previdni pri vzpostavljanju zaščite, poskusite se odpreti pozitivnemu, vsako slabo situacijo pogledati z drugega, spodbudnega zornega kota ter začnite opažati prijetne stvari okoli sebe.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije