DUHOVNA MODROST

Kolektivna zavest lahko manifestira dogodke

Vsak večji svetovni dogodek je energijsko rezultat usmerjene namere množice ljudi. Skupna meditacija tako povečuje možnosti uresničitve želenega.
Fotografija: Ko je naš energijsko-zavestni sistem poravnan, osrediščen in uravnotežen, deluje avtomatsko, naši nameni pa so jasni in prizemljeni. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ko je naš energijsko-zavestni sistem poravnan, osrediščen in uravnotežen, deluje avtomatsko, naši nameni pa so jasni in prizemljeni. FOTO: Guliver/Getty Images

Že biologo ​Rupert Sheldrake je postavil teorijo o povezanosti živih bitij v t. i. morfična polja, sestavljena iz pripadnikov, ki delijo skupne navade in življenjske vzorce. Ta energijska polja bitij z enako resonanco so celo tako močna, da še vedno obstajajo, celo ko določene npr. rastlinske vrste fizično izumrejo.

Zapis, ohranjen v polju, omogoča novim rastlinam, da se laže evolucijsko razvijejo in prilagodijo po ohranjenem energijskem vzorcu. Podobno je npr. narod vezan na svoje prednike. Carl Jung je takšna polja imenoval kolektivno nezavedno.

Ko se zlijemo z zavestjo skupnega polja, prispevamo k njegovemu obstoju in razvoju. Posamezniki v njem so namreč medsebojno povezani. Tako polje je lahko tudi športna ekipa z navijači, duhovna skupina, Cerkev, službeni kolektiv, krožek ali naravovarstveniki itd.

Energija skupinske namere je mnogo močnejša, kot če si jo zastavi posameznik. FOTO: Guliver/Getty Images
Energija skupinske namere je mnogo močnejša, kot če si jo zastavi posameznik. FOTO: Guliver/Getty Images
Vsak izmed nas torej nima le svojega individualnega polja, ampak je tudi del vsakega polja skupine, katere član je, torej polja naroda, zaposlenih v podjetju, družine itd. Tako kot na posameznikovo življenje vpliva njegova zavest, ta prispeva tudi h kolektivni zavesti, ki prek skupnih polj vpliva na oblikovanje svetovnih dogodkov.

Lahko bi torej rekli, da nenehno plavamo v različnih poljih, ki jih napajajo zavest in čustva, ki so lahko pozitivna ali negativna, posledično pa manifestiramo dobre ali slabe dogodke zase in širšo družbo.

V holografski resničnosti je namreč vsaka izkušnja, še neuresničena, torej domišljijska, ali že doživeta v katerem koli času, zapisana s svojo edinstveno frekvenco. Guruji pravijo, da s tretjim očesom vidijo potencialne neuresničene resničnosti kot prosojne mehurčke, ki lebdijo v prostoru, napolnjeni z malimi premikajočimi se filmi, ki se večajo in postajajo vedno bolj zgoščeni in resnični, ko se naša zavest poveže z njimi in jih manifestira v fizično konkretno udejanjeno obliko.

Če želimo manifestirati dogodke, torej le usmerimo pozornost na želeno potencialno resničnost, in ko se naša vibracija ujame z njeno, se scenarij odvije v življenju. Vedno lahko torej spremenimo svojo frekvenco in iz holograma neskončnih možnosti izberemo, kaj bomo izkusili v fizični obliki.

Skupina ljudi s podobno vibracijsko energijo in skupno zavestjo pa manifestira močneje kot posameznik.

To spoznanje s pridom uporabljajo meditacijske skupine, ki si prizadevajo za mir, zmanjšanje ravni kriminala v skupnosti in podobno. Življenje je namreč lahko bogatejše in lažje, če pripadniki istega polja odprejo srce za skupni namen. Dobra dela in pozitivna naravnanost so neznansko močna energija.
 

Kako uresničujemo želje


Če želimo nekaj spremeniti v fizičnem svetu, je smiselno začeti delati na energijskem potencialu v nesnovnem svetu. Če obratno, uporabimo silo in moč volje za spreminjanje konkretne stvari namesto energije dogodka, se bo kljub trudu materializiralo oziroma vztrajalo enako stanje, kot že obstaja – nič se ne bo spremenilo.

Vsak strah ali dvom vplivata na manifestacijo. Dlje smo osredotočeni na pozitivno ali negativno idejo oziroma izid, več pozornosti napaja njen energijski odtis in vse bolj fizična postaja. Ko je naš energijsko-zavestni sistem poravnan, osrediščen, jasen in uravnotežen, namreč postane bolj koherenten. Deluje avtomatsko, brez napora, volja in čustva so skladni, naši nameni so jasni in prizemljeni. Tako iz kaosa nastaja red.

Zato napolnite svoje telo in življenje z ljubeznijo. Pošiljajte zdravilno energijo svetovnim voditeljem z namero za jasnost, resnico in ljubezen. Toda najprej seveda počistite svoje življenje. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije