VEDEŽEVANJE IZ KAVNE USEDLINE

Če vidite to v skodelici kave, vedite, da bo šlo nekaj zelo narobe

Vsako od teh znamenj ima svoj pomen, nobeno ne obeta nič dobrega.
Fotografija: Ta znamenja vam ne prinašajo nič dobrega. FOTO: Grandbrothers, Getty Images
Odpri galerijo
Ta znamenja vam ne prinašajo nič dobrega. FOTO: Grandbrothers, Getty Images

Vedeževanje iz skodelice je stara tehnika, ki temelji na razlagi simbolov, začrtanih na kavni usedlini (taseografija). Velja, da sta za vedeževanje iz skodelice najboljša torek in petek, ob nedeljah in praznikih pa se tovrstno delo odsvetuje.

Kavna usedlina lahko napove tako lepe kot tudi manj lepe stvari, danes se bomo ukvarjali s slednjimi. To so znamenja, ki, če se začrtajo v vaši skodelici, ne prinašajo ničesar dobrega.

Sekira

Sekira prinaša težave ali sebičnost. Če je na spodnji strani skodelice, pomeni, da se boste prepirali z nekom od bližnjih, največkrat s katerim od prijateljev ali z nekom iz družine. Če je na zgornji strani skodelice, pomeni, da boste vse ignorirali in gledali samo na stvari, ki so pomembne vam.

Pištola

Pištola v nobenem primeru ne pomeni nič dobrega. Na dnu skodelice pomeni, da se počutite slabo in da boste ob tej količini negativnih čustev zelo težko normalno funkcionirali. Pištola na sredini skodelice pomeni, da čutite jezo ali strah in da se morate nujno poskusiti pomiriti.

Peščena ura

Če je ura na sredini vaše skodelice, pomeni, da ste zelo neodločni glede zadeve, ki je za vas pomembna. Z drugimi besedami, ujeti ste v neko življenjsko vrzel in ne vidite izhoda. Če je peščena ura na dnu, je to namig, da je skrajni čas, da popravite nekatere napake, ki ste jih naredili v prejšnjem obdobju.

Križ

V prvi vrsti je križ opozorilo, da se bodo v vašem življenju pojavile težave pri nekaterih pomembnih stvareh, bodisi na poslovnem bodisi na zasebnem področju. Morda gre za konflikt, ki pa ga boste nekoliko težje rešili, piše Glossy.

image_alt
Pogosto vidite teh 15 živali? Prinašajo vam duhovno sporočilo

image_alt
Ugotovite, kdo je vaš angel varuh, kdaj se prikaže in kaj vam sporoča

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije