DUHOVNOST

Čas je, da spustite stare navade in se premaknete naprej

Nič ne deluje, stvari in naprave se kvarijo. Nekaj izsiljujemo ali trmasto vztrajamo pri nečem.
Fotografija: Če smo obupani, depresivni, nemotivirani, spustimo stare navade in se premaknimo naprej. FOTO: Sergeynivens, Getty Images
Odpri galerijo
Če smo obupani, depresivni, nemotivirani, spustimo stare navade in se premaknimo naprej. FOTO: Sergeynivens, Getty Images

Pogosto se oklepamo znanih ljudi, stvari in situacij, tudi če je že zdavnaj čas, da jih spustimo in gremo naprej. Guruji pravijo, da so znaki, da se premaknemo s tokom v novo, če smo obupani, ker moramo vse narediti sami, ali zmedeni – nič nas ne zanima. Lahko smo depresivni – želimo spati, tudi ko nismo utrujeni, celo zatekamo se v spanje. Nimamo občutka, v katero smer naj gremo – naš um je nemiren. Nimamo motivacije – vse nas moti. Zatekamo se lahko v svoje najljubše odvisnosti – nimamo samozaupanja. Nismo si všeč – nič več se nam ne zdi zabavno.

Nič ne deluje, celo stvari in naprave se kvarijo – nekaj izsiljujemo, vlečemo za sabo ali trmasto vztrajamo pri nečem. Ves čas smo v stanju nujne napetosti – rezultate hočemo takoj, vse je prepozno –, preplavlja nas preveč občutkov in obdaja preveč ljudi – doživljamo izmenični občutek praznine in pomanjkanja in omejenosti, nasičenosti. Odlašamo ali smo kompulzivni. Živimo v preteklosti ali fantazijskem svetu. Lahko se preveč trudimo – trmasti smo ali celo maščevalni.

Lahko se nam skoraj zgodi nesreča – vedno imamo občutek, da smo na dveh krajih hkrati. Zdi se nam, da nas nihče ne sliši ali opazi – ljudje nas doživljajo povsem napačno. Znaki pa so lahko tudi precej očitni, npr. zaletimo se v vrata, pademo, zmanjka nam bencina v avtu, zvijemo si gleženj itd. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije