ASTROLOGIJA

Astrologinja Lenka: Še nekaj časa ostanite previdni, saj je Mars retrograden

Kaj nam prinašjo zvezde?
Fotografija: FOTO: Maximusnd, Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Maximusnd, Getty Images

Mlada Luna ima vse od polnoči pozitivno vzdušje in bo vplivala na vse tiste, ki so v iskanju svojega namena in načrtujejo daljša potovanja v svojo dušo. Luna bo nadaljevala svojo pot skozi znamenje Strelca ob podpori Venere, Merkurja in Sonca. Je kaj lepšega od tega, ko so čustva, želje in načrti usmerjeni v isti cilj? Danes je idealen čas za pripravo načrta za potovanja, izlete, dodatna izobraževanja. To je trenutek, kjer gre vse z lahkoto skozi in je v ospredju to, kar si želimo. Spomnite se, ali je v času, ko je bil Jupiter retrograden, ostalo kaj neizpolnjenega. To lahko zdaj vnesete v svoj urnik načrtov. 

Vseeno pa še nekaj časa ostanite previdni, saj je Mars retrograden in zna povzročati neprijetnosti.

Tako kot je vse na nebu idealno povezano, da deluje brezhibno, da deluje čim bolj nezmotljivo in natančno, tako na nas vpliva tudi mlada Luna, ki je bila zdaj v trigonu z retrogradnim Jupitrom iz znamenja Rib. Jupiter se je takoj po petih minutah po mlaju obrnil v stacionarno stanje, vpliv Venere, ki je polna lepote, občutka in empatije, pa je mogoče bolj občutiti. Šele zdaj se lahko izpolnijo vse želje, vse tisto, kar Jupiter sam predstavlja, a za to je potrebna velika povezanost s samim seboj.

Prosi nas, da vstopimo v našo tišino, v svoj mir, da se povežemo sami s sabo in iz te najgloblje globine izvabimo naše največje domišljije in stvaritve. Da tisto, kar si resnično želimo, pustimo še bolj in to občutimo skozi telo. Kar koli ustvarite danes, iz vas potegne nekaj vpogledov, samo pustite jih. Še posebej ta višina Venere vam lahko da veliko velikih ljubezni, ki jih redko izkusimo. Najpomembnejše pri tem pa je pokazati hvaležnost, toplino in nežnost, opustiti pa vse tisto, kar nas zavira.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas