ASTRONAPOVED

Astrologijnja Lenka: Vse mora biti na svojem mestu

Astrološka napoved za 27.november.
Fotografija: FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
FOTO: Osebni arhiv

Luna je v znamenju Device in se počasi bliža mlaju. V tem znamenju je poudarek na delu, na storitvenih dejavnostih, na pomoči drugim, na izbiri hrane in zdravju. Med 10. in 13. uro bo naredila kvadrat z Merkurjem in Soncem iz znamenja Strelca. Kar koli bo skušala narediti, jo bo strah, da tega ne zmore, lahko se zaplete v konflikt s partnerjem ali z nadrejenim. Ne spuščajmo se v nepotrebne podrobnosti in se ne lotevajmo česa prevelikega. To bo vodilo v neprijetno situacijo, v različna nesoglasja, saj čustva nimajo stabilnosti. Vse mora biti na svojem mestu in mora se vedeti, koliko in kaj.

Toda ta vrzel med čustvi, razumom in voljo lahko povzroči nezadovoljstvo ali razočaranje, ki se bo kasneje pokazalo kot obžalovanje, da niste imeli dovolj poguma za delovanje. Danes se raje posvetite skrbi ali nakupu hišnih ljubljenčkov, ki vam lahko res polepšajo dan in prinesejo čustveni mir v dušo. Vsaj nekomu izrazite in pokažite pozornost in naklonjenost.

Zveznda karta. FOTO: S. N.
Zveznda karta. FOTO: S. N.

Sprostite se in se prepustite domišljiji, intuiciji, veri, upanju, da je za vse rešitev. K temu pripomore tudi sam dispozitor Lune, ki ga vodi v znamenju Strelca, zato obstaja možnost, da se umiri in izboljša. Ker konjunkcija Merkurja in Sonca daje človeku priložnost in pogum, da zmore kar koli. Odličen je za načrtovanje večjih podvigov, ki jih lahko uresničite pozneje.

Danes je sobota, Saturnov dan, ta pa je še vedno v znamenju Vodnarja. Rešuje nekatere stvari, pri tem pa mu pomaga Kiron iz znamenja Ovna. Če želimo kaj popraviti ali spremeniti, moramo začeti pri sebi, le tako bomo pomagali širšemu kolektivu in družbi.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije