DIRKA PO FRANCIJI

Poglejte, kako sta proslavljala Tadej in njegova Urška (FOTO)

Pogačarjeva izbranka prejela šopek v rumenih barvah.
Fotografija: Veselje Tadeja Pogačarja. FOTO: Benoit Tessier, Reuters
Odpri galerijo
Veselje Tadeja Pogačarja. FOTO: Benoit Tessier, Reuters

Ob slovesni razglasitvi ob koncu dirke po Franciji je bil osrednje ime Tadej Pogačar, ki je ob rumeni majici osvojil tudi belo najboljšega mladega kolesarja in pikčasto najboljšega hribolazca na dirki. Tako je slovenski junak prejel tudi tri šopke in jih podelil svojim najbližjim, ki so ga pospremili na oder za zmagovalce.

Najprej je šopek prejela njegova mama Marjeta, rumenega za skupno zmago pa je seveda namenil svoji srčni izbranki Urški Žigart, ki je na podelitvi blestela v rumeni obleki. Presrečen parček je proslavil velik uspeh, na instagramu sta objavila tudi skupno fotografijo izpod Eifflovega stolpa.

Pod Eifflovim stolpom. FOTO: Instagram
Pod Eifflovim stolpom. FOTO: Instagram


Sicer pa Tadej veliko časa za proslavljanje in počitek ni imel, saj se je že danes z ostalimi slovenskimi kolesarji podal na dolgo potovanje v Tokio, kjer ga v soboto že čaka olimpijska cestna dirka. Lahko v manj kot enem tednu osvoji Tour in še olimpijsko medaljo? Zagotovo bo Urška močno stiskala pesti, da mu uspe, a le na daljavo. Edina slovenska kolesarka v Tokiu bo namreč Eugenia Bujak.

image_alt
Toliko je z zmago na Touru zaslužil Pogačar

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije