Hokejistka z zadnjico kot ferrari

Preden je odšla služit kruh na Hrvaško, je igrala za Hokejski klub Triglav Predanovci, kjer je bila kapetanka skupne ekipe Moravskih Toplic in Triglava Predanovci.
Fotografija: Ferrari iz garaže FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Ferrari iz garaže FOTO: OSEBNI ARHIV

Slovenska hokejska reprezentantka na travi Andreja Rituper, ki je znana tudi po tem, da je kot prva Slovenka igrala ta šport v tujini, že od leta 2014 namreč igra za zagrebški HK Zrinjevac, na svojem instagramu skrbi, da v teh hladnih mesecih vendarle ni mrzlo, kot bi bilo sicer. Rituperjeva je ponosna predvsem na svojo zadnjico, ki ji v fitnesu namenja še posebno veliko pozornosti.
Andreja se je začela s tem v Sloveniji nepoznanim športom pred več kot 15 leti ukvarjati povsem po naključju, ko je v Moravskih Toplicah videla tekmo ženskega hokeja. »Takoj sem se navdušila,« je pred časom v intervjuju za pomurec.com dejala zdaj 33-letna diplomirana ekonomistka in magistrica iz smeri računovodstvo in revizija.

Hokejistka FOTO: OSEBNI ARHIV
Hokejistka FOTO: OSEBNI ARHIV

Trenira in veliko časa preživi v fitnesu, kjer vsaj glede na objave na družabnem omrežju večino časa posveti klesanju zadnjice. Hitro lahko ugotovimo, da njene metode delujejo, in tega se dobro zaveda tudi sama. »Logično je, da kažem rit, ne moreš imeti ferrarija skritega v garaži,« je pred časom v hrvaščini ob eno izmed svojih vročih fotografij zapisala slovenska legionarka v hokeju na travi. No, pred časom je v eni od objav razkrila svoje vodilo pri objavi vročih fotografij: »Imej več, kot pokažeš, in govori manj, kot veš.« To pa s tistim instagramskim ferrarijem nima kaj veliko skupnega, se zdi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije