ČAS CELI RANE

FOTO: Huda poškodba na Gajserju pustila posledice

Prestal je dve operaciji.
Fotografija: Tim Gajser. FOTO: Marko Delbello Ocepek
Odpri galerijo
Tim Gajser. FOTO: Marko Delbello Ocepek

Sezona svetovnega prvenstva bi se zanj morala začeti pred desetimi dnevi v Argentini, a je nekdanji svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser doživel nesrečo. Kljub hudi poškodbi (trojnemu zlomu čeljusti) in dveh operacijah bo v nedeljo neustrašni Gajser dirkal v nizozemskem Valkenswaardu.

»Okrevanje poteka zelo hitro, na motorju sem bil že trikrat, imam pa namen odpeljati tudi dirko v Valkenswaardu. Argentino sem moral izpustiti. A vse se zgodi z razlogom, zdaj sem nazaj in dal bom vse od sebe,«  pravi nekdanji svetovni prvak, ki ne more verjeti, da je po tako hudi poškodbi tako hitro sedel na motor.

Tim Gajser pred poškodbo. FOTO: Mediaspeed
Tim Gajser pred poškodbo. FOTO: Mediaspeed


Pred tekmo so ga podprli številni znani Slovenci, ki stiskajo pesti za našega junaka, ki sicer zelo hitro okreva, a so posledice trojnega zloma oziroma nekoliko drugačen nasmeh in šivi še vedno opazni na njegovem obrazu. Tim je odličen dokaz, da čas celi rane, najpomembneje pa je, da je naš najboljši motokrosist dirkal s svojim jeklenim konjičkom in da se bomo lahko kmalu veselili njegovih novih zmag. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije