AFERA

Dobitnik zlata na olimpijskih igrah ji je roko porinil v mednožje?!

Zanikal je obtožbe, je pa priznal, da je pošiljal neprimerne fotografije.
Fotografija: Shaun White. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Shaun White. FOTO: Instagram

Miley Cyrus je zaradi v sredo objavljene fotografije tarča kritikov. Na njej je s prijateljem, z deskarjem in glasbenikom Shaunom Whitom (31), ki je bil obtožen spolne zlorabe. Okoli vratu ima obešeno njegovo olimpijsko zlato, komentatorji pa so ji hitro zabrusili: »In ti sebi praviš feministka?!«


Whita je zlorabe obtožila kolegica iz benda, ki je igrala na bobne, Lena Zawaideh. »Pošiljal mi je fotografije svojega penisa v erekciji, silil me je v gledanje pornofilmov, v katerih ljudje uporabljajo fekalije, preverjal, kako se oblačim in kakšno šminko uporabljam. Enkrat mi je v usta porinil steklenico vodke in me silil, da jo spijem. Najhuje pa je bilo, ko mi je porinil roko v hlačke in mi jo potem položil na obraz, češ, da naj povoham,« pripoveduje bobnarka, ki je bend zaradi njegovega gnusnega vedenja zapustila. 

Dobitnik zlate medalje je zanikal obtožbe, je pa priznal, da je pošiljal neprimerne fotografije. Lani je na sodišču sklenil poravnavo z bobnarko. Koliko ga je to stalo, ni znano.

{bulvar_facebook_like}{/bulvar_facebook_like}

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije