ODBOJKA

Do zadnjega trenutka vsi upali, a žal so mu zdravniki prižgali rdečo luč

Gregor Ropret si je v polfinalu evropskega prvenstva poškodoval gleženj.
Fotografija: V nedeljo se bo moška odbojkarska podala na pot proti Tokiu. izbrana vrsta bo žal odpotovala brez poškodovanega Gregorja Ropreta. FOTO: Cev
Odpri galerijo
V nedeljo se bo moška odbojkarska podala na pot proti Tokiu. izbrana vrsta bo žal odpotovala brez poškodovanega Gregorja Ropreta. FOTO: Cev

Slovenski odbojkarski reprezentanti so do zadnjega trenutka upali, da jim bo na kvalifikacijskem turnirju za nastop na olimpijskih igrah pomagal tudi prvi organizator igre Gregor Ropret, ki si je v polfinalu evropskega prvenstva poškodoval gleženj. A žal to ne bo mogoče, zdravniki so mu za pot v Tokio namreč prižgali rdečo luč.

image_alt
Organizatorji so si privoščili veliko blamažo: to se je Sloveniji že večkrat zgodilo

Tako bosta v Tokiu breme podajalca nosila Uroš Planinšič in Dejan Vinčić, ki se je po poškodbi reprezentanci priključil prav po nesreči Ropreta.

»Dodatne preiskave so pokazale, da je Gregor utrpel hud zvin gležnja. Poškodba mu trenutno onemogoča poskoke in s tem normalno treniranje. Ker je zdravje igralca na prvem mestu, smo se odločili, da bo ostal v Sloveniji in tukaj nadaljeval s fizioterapijami,« je o zdravstvenem stanju slovenskega odbojkarja povedal reprezentančni zdravnik Mile Majstorović.

Drugih sprememb v ekipi ne bo, še vedno bo manjkal tudi poškodovani korektor Tonček Štern.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije