ROJSTNI DAN

Srce parajoči zapis Schumijeve hčerke

Pri Ferrariju so se spomnili svojega šampiona.
Fotografija: Schumacher je bil prvak v formuli 1 sedemkrat, dvakrat z moštvom Bennetton in petkrat s Ferrarijem. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Schumacher je bil prvak v formuli 1 sedemkrat, dvakrat z moštvom Bennetton in petkrat s Ferrarijem. FOTO: Reuters

Le nekaj dni po peti obletnici hude nesreče med smučanjem, zaradi katere je Michael Schumacher umaknjen iz javnosti, ki ne ve skoraj nič o njegovem zdravstvenem stanju, prav danes sedemkratni svetovni prvak v formuli 1 praznuje 50. rojstni dan. Pred njegovim srečanjem z abrahamom se je oglasila njegova žena Corrina in zapisala, da po najboljših močeh pomagajo Michaelu, a hkrati poudarila, da javnosti ne morejo razkriti vsega, saj poskušajo varovati zasebnost družine.

Na očetov 50. rojstni dan pa se je oglasila njegova prvorojenka Gina (21). Na instagramu je objavila fotografijo očeta iz časov začetka njegove kariere v formuli 1, zraven pa zapisala: »Vse najboljše za rojstni dan najboljšemu očetu.« Gina, ki je profesionalna jahačica, ima mlajšega brata Micka, ki stopa po očetovih stopinjah.



Svojega legendarnega voznika pa so se ob njegovem jubileju spomnili tudi pri moštvu Ferrari. »Naš šampion je danes star 50. let. Vsi smo s teboj, Michael,« so zapisali in dodali, naj se bori še naprej.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije